Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τώρα βγαίνετε στα ράδια κ. Βρυωνίδη

Τώρα βγαίνετε στα ράδια κ. Βρυωνίδη


Σε ραδιοφωνικό σταθμό ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ο κ. Βρυωνίδης σχετικά με τα ρατσιστικά πανό των οπαδών Αποέλ και Ανόρθωσης. Προειδοποιεί τις δυο ομάδες, πως την επόμενη φορά που θα κάνουν την παράβαση, θα τιμωρηθούν πολύ αυστηρά.

Θα θέλαμε να ξέρουμε κύριε Βρυωνίδη, γιατί δεν βγήκατε στα ράδια και όταν οπαδοί της Ανόρθωσης και του Αποέλ έριχναν φωτοβολίδες και κροτίδες με μηχανισμό να πείτε τότε τον κανονισμό. Όριζε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως οφείλατε να τους καταγγείλετε και η δικαστική όφειλε να τους τιμωρήσει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με κεκλεισμένων των θυρών. Τότε προτιμήσατε να μην μιλήσετε, μέχρι που η μαμά ΚΟΠ άλλαξε τον κανόνα για να εξυπηρετήσει Αποέλ και Ανόρθωση μεσούσης της σαιζόν (αν είναι ποτέ δυνατόν).

Κ. Βρυωνίδη, τα σόου εκ του ασφαλούς δεν βελτιώνουν την εικόνα των πειθαρχικών εισαγγελέων, ούτε ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, ούτε σας κάνουν αξιόπιστους. Κάτι θα γίνει προς εκείνη τη κατεύθυνση, ΑΝ την επόμενη φορά που θα υπάρξει ρατσιστικό πανό ή σύνθημα από τους οπαδούς της Ανόρθωσης και του Αποέλ τους τιμωρήσετε παραδειγματικά! Δυστυχώς όμως, με τα όσα μας έχετε δείξει και εσείς και οι παρατηρητές, πολύ φοβόμαστε πως είτε θα τυφλωθείτε προσωρινά, είτε θα θεωρήσετε πως είναι σταυρός της ορθοδοξίας αντί κέλτικος και θα το αφήσετε να περάσει. Εδώ ο Μπομπ Μάρλεϊ έγινε Τσε Γκεβάρα σε μια νύκτα.