Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μετά τα κριτήρια η εκλογική συνέλευση

Μετά τα κριτήρια η εκλογική συνέλευση

img_0218


Έβγαλε είδηση, έστω και…μισή, η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου για την πλήρωση των κενών θέσεων. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Στόχος του Δ.Σ. είναι να διαχειριστεί όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί την παρούσα κατάσταση και να οδηγήσει το Σωματείο σε εκλογές, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την ολοκλήρωση των διεργασιών που απαιτούνται για τα κριτήρια Μαρτίου.”

Η εκλογική συνέλευση λοιπόν θα γίνει μετά τα κριτήρια Μαρτίου, “σε σύντομο χρονικό διάστημα”. Το πόσο σύντομο, θα το μάθουμε στην πορεία -για αυτό μιλήσαμε για μισή είδηση, αφού δεν ξέρουμε ακριβή ημερομηνία- , προφανώς το σωματείο όμως δεν μπορεί να μείνει ακέφαλο, έτσι η λογική λέει πως αυτό θα είναι νωρίτερα από τα τέλη Μαίου-αρχές Ιουνίου που είχε αποφασιστεί στο πρόσφατο παρελθόν. Από το πρωί είχαμε γράψει τους λόγους που θεωρούμε πως όσο πιο σύντομα (είναι δυνατόν να) οριστεί τόσο το καλύτερο.

Το σίγουρο είναι πάντως, πως υπάρχει αρκετός χρόνος να οργανωθεί όποιος θέλει να κατεβάσει δικό του συνδυασμό. Είναι τουλάχιστον 2,5 μήνες το περιθώριο, έτσι όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορούν να κατέλθουν στις εκλογές με συγκεκριμένο πλάνο και πρόταση.