Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρούμπιο: «Αποφασισμένος να δουλέψω»

Ρούμπιο: «Αποφασισμένος να δουλέψω»


Ο Άλεξ Ρούμπιο είναι από σήμερα παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε αποφασισμένος να δουλέψει ώστε να βοηθήσει την ομάδα του αλλά και τον εαυτό του, αφού όπως είπε βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν ένα πολύ σημαντικό βήμα για να πάει ψηλότερα.

«Είχα πολύ μεγάλη επιθυμία να έρθω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Φρόντισα να μάθω αρκετά πράγματα για την ιστορία της, τους στόχους της, τη φιλοσοφία της και ασφαλώς τον κόσμο της. Σημαντικό ρόλο στο να επιλέξω την ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε και η παρουσία του κ. Λοτίνα, καθώς είναι ένας προπονητής προσωπικότητα στην Ισπανία, με εξαιρετικό όνομα.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσω της απόδοσής μου στο γήπεδο, όλους όσους με εμπιστεύτηκαν. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να κερδίσω την εκτίμηση του κόσμου της ομάδας. Έχω θέσει πολύ ψηλά τον πήχη όσο αφορά την ποδοσφαιρική μου καριέρα και θεωρώ ότι η παρουσία μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, ενώ είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσει για πάω ακόμη ψηλότερα στο μέλλον», δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας μας ο Ανδαλουσιάνος επιθετικός.