Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ας πιάσει τουλάχιστον το μίνιμουμ

Ας πιάσει τουλάχιστον το μίνιμουμ

vik_8748


Το κύπελλο χάθηκε οριστικά, στο πρωτάθλημα χρειαζόμαστε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα και αυτά δεν συμβαίνουν πολύ στις μέρες μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη και για να κερδίσει, πρέπει πρώτα να βρει η ίδια κίνητρα και αξία στους βαθμούς. Πρέπει να πιστέψει πως δεν μπορεί να σταματήσει.

Κύριος στόχος αυτή τη στιγμή, είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Η αλήθεια είναι πως ξεκινώντας τη χρονιά, δεν μπορούσε καν να θεωρηθεί στόχος, όμως όπως εξελίχθηκε το πράγμα είναι ότι έχει απομείνει. Δεν θα πανηγυριστεί προφανώς, είναι το μίνιμουμ των επιδιώξεων. Μπορεί όμως να δώσει οικονομική ανάσα το καλοκαίρι, εκεί δηλαδή που δεν θα υπάρχει ρευστότητα. Στην κατάσταση που βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να πει όχι σε ένα ελάχιστο ποσό 300-400 χιλιάδων ευρώ που θα της αποφέρει η έξοδος.

Δευτερεύον στόχος, είναι να παίξει μπάλα η ομάδα κι ας μην μπορεί για το πρωτάθλημα. Εκείνο που κράτησε πέρσι τον κόσμο κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν αυτό που έβλεπε στο γήπεδο. Ας παίξουμε τουλάχιστον μπάλα λοιπόν.