Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το μήνυμα του νέου Δ.Σ. προς τον κόσμο

Το μήνυμα του νέου Δ.Σ. προς τον κόσμο


Η πρώτη ανακοίνωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπου υπόσχεται σκληρή δουλειά για επίτευξη των στόχων, που είναι η αντιμετώπιση των πολλών οικονομικών προβλημάτων.

Η ανακοίνωση:

“Το νέο Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έχει αναδειχθεί από τις εκλογές της 28ης Φεβρουαρίου 2014, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του Σωματείου που προσήλθαν μαζικά στην Εκλογική Γενική Συνέλευση και εξάσκησαν Δημοκρατικά το εκλογικό τους δικαίωμα, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκφράζει επίσης θερμές ευχαριστίες προς τους χορηγούς του Σωματείου και όλους όσους με διάφορους τρόπους το στηρίζουν οικονομικά, όπως επίσης και τις χιλιάδες οπαδούς και φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμπαραστέκονται ενεργά και βοηθούν το Σωματείο.

Από σήμερα ξεκινά μία νέα περίοδος για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μία περίοδος κατά την οποία είναι αναγκαία η ενότητα όλων των δυνάμεων που μπορούν να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα μεγάλα οικονομικά και άλλα προβλήματα και να επανέλθει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δρόμο των επιτυχιών. Το Δ.Σ. θα εργαστεί σκληρά προς αυτήν την κατεύθυνση και θα επιδιώξει με επιμονή την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Όλοι μαζί μπορούμε”.