Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ “Είναι ένα στοίχημα για όλους” (audio)

“Είναι ένα στοίχημα για όλους” (audio)


Η εκλογή στο νέο Δ.Σ. λίγο πριν τα κριτήρια Μαρτίου, είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τα 15 μέλη που το απαρτίζουν, σύμφωνα με τον Φώτο Ιωάννου, επικεφαλής του πετοσφαιρικού μας τμήματος. Ο κος Ιωάννου φιλοξενήθηκε στο Ράδιο Πρώτο το απόγευμα και μίλησε για την ομάδα της οποίας ηγείται αλλά και για τις χθεσινές εκλογές.

“Η χθεσινή νίκη της ομάδας μας, κόντρα στην διαχρονικά πρωταθλήτρια, μας φέρνει απλά κάποια βήματα μπροστά, υπάρχουν ακόμα 4 επικίνδυνες αγωνιστικές. Αρχές Οκτωβρίου οριοθετούσαμε το στόχο, που δεν ήταν άλλος από το πρωτάθλημα. Είχαμε πει πως το σωματείο μας φέτος θα προσπαθούσε για την υπέρβαση, είμαστε κοντά αλλά δεν τελείωσε τίποτε. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε το χθεσινό αποτέλεσμα, οι παίκτες είναι προσγειωμένοι, νιώθω ότι θα μπορέσουμε να πάμε σοβαροί μέχρι το τέλος. Τα τμήματα πέραν του ποδοσφαίρου πάντα περνάνε σε δεύτερη μοίρα, εύχομαι η φετινή μας πορεία να ξεσηκώσει τον κόσμο και να ρθει στο κλειστό”, είπε για την μεγάλη προσπάθεια της πετοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο Φώτος Ιωάννου ήρθε 2ος στις προτιμήσεις των μελών. Το σχόλιο του για την εκλογική ήταν: “Έχουμε δουλέψει σωστά όλες αυτές τις ημέρες, εύχομαι με σοβαρότητα να καταφέρουμε να περάσουμε το σκόπελο των κριτηρίων. Είναι ένα στοίχημα για όλους τους συναδέλφους. Θέλω να συγχαρώ όλους, και τα παιδιά που έμειναν εκτός, για το δικό τους αγώνα”.

Ακούστε τις δηλώσεις: