Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δύναμη και εμπειρία

Δύναμη και εμπειρία


Η μεταγραφή του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με βάση το βιογραφικό του όμως, όλοι ευχόμαστε αυτό να γίνει άμεσα. Ο Γάλλος αμυντικός έχει παίξει και διαπρέψει σε επίπεδο πολύ υψηλότερο από το δικό μας και σίγουρα μπορεί να προσθέσει πολλά στην πράσινη μηχανή.

Τα χαρακτηριστικά του είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους: δυνατός, επιβλητικός και ηγέτης. Θεωρείται κυρίαρχος στον αέρα και με το κεφάλι έχει σκοράρει αρκετά γκολ. Μάλιστα με 22 γκολ στη Γαλλία, είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ligue 1, όσον αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς. Δεν αποκτάται προφανώς για τις ικανότητες του μπροστά στο τέρμα, αλλά αν έρθουν και γκολ από στατικές φάσεις, καλοδεχούμενα.

Το βιογραφικό του παίκτη είναι βαρύ και ελπίζουμε αυτό να φανεί στο γήπεδο. Την έχουμε πάθει στο παρελθόν από ονόματα που δεν απέδωσαν, έτσι είναι φυσιολογικό να είμαστε επιφυλακτικοί. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί θα κριθεί ο Γάλλος αμυντικός. Μακάρι να καταφέρει να  δείξει την τεράστια άξια του.