Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η υπόσχεση στους ιδρυτές του Σωματείου

Η υπόσχεση στους ιδρυτές του Σωματείου


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην αναφορά που έκανε σήμερα για τα 66χρονα του σωματείου μας, δίνει υπόσχεση στους ιδρυτές αυτής της ιδέας ότι όλοι θα σταθούν δίπλα της για να ξεπεράσει τα προβλήματα της:

“Στους πρωτοπόρους θεμελιωτές του Σωματείου, στους μαχητικούς και επίμονους πρωτεργάτες των πρώτων δύσκολων χρόνων, στους διοικητικούς παράγοντες και αθλητές/ποδοσφαιριστές που υπηρέτησαν διαχρονικά το Σωματείο μας και διαμόρφωσαν τη λαμπρή πορεία του, σε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους συμπαραστάτες του μεγάλου έργου που επιτεύχθηκε, στους χιλιάδες φίλους και οπαδούς μας, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα πέτυχαν, για τη συμπαράσταση και συνεχή στήριξή τους.

Σήμερα, μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διέρχεται το Σωματείο μας, η συμπαράσταση αυτή καθίσταται περισσότερο από αναγκαία, είναι απόλυτα επιβεβλημένη. Έχουμε καθήκον να στηρίξουμε αυτό το Σωματείο, που δημιουργήθηκε για να εκφράζει τα αθλητικά ιδεώδη των δημοκρατικών ανθρώπων και να το βοηθήσουμε να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να αποκτήσει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του αθλητισμού. Αυτή είναι η μεγάλη υπόσχεση που δίνουμε σήμερα στους αξέχαστους ιδρυτές του Σωματείου μας”.