Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα έχει την ευκαιρία του ο Μάριος

Θα έχει την ευκαιρία του ο Μάριος


Θέση στο ρόστερ της ομάδας φαίνεται πως θα έχει για τη σαιζόν 2014/15 ο Μάριος Δημητρίου. Ο νεαρός ακραίος, προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας και μετά από μια γεμάτη χρονιά στην Αλκή, επιστρέφει πιο έμπειρος και έτοιμος να βοηθήσει. Θα είναι λογικά ένας από τους 4 ακραίους της ομάδας.

Από την εποχή που ήταν στο ρόστερ της ομάδας μας, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι δικαιούταν περισσότερες ευκαιρίες. Δεν τις πήρε, έφυγε από την αγαπημένη του ΟΜΟΝΟΙΑ για την Αλκή και οι δρόμοι του συναντήθηκαν με το Κώστα Καϊάφα. Ήταν βασικός σε μια ομάδα από νεαρούς παίκτες και έδειξε καλά στοιχεία, με αποτέλεσμα ο Καϊάφας να τον καλέσει μαζί με τους Φυλακτού, Κονομή και Παναγιώτου στο Ηλίας Πούλλος για προπονήσεις.

Πέραν από τη βελτίωση του Μάριου αγωνιστικά, άλλο ένα γεγονός συνηγορεί πως ήρθε για να μείνει. Από τη φετινή χρονιά, στο ρόστερ κάθε ομάδας πρέπει να βρίσκονται 10 Κύπριοι με τους 5 να προέρχονται από την ακαδημία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει μόνο δύο από την ακαδημία σε επίπεδο αντρών, τους Κυριάκου και Χαραλάμπους. Η λογική λέει πως ο Δημητρίου θα είναι ο τρίτος και του ευχόμαστε να καταφέρει να καθιερωθεί.