Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Δεν σκεφτόμαστε την ΟΜΟΝΟΙΑ»

«Δεν σκεφτόμαστε την ΟΜΟΝΟΙΑ»


Λόγο προβλήματος τραυματισμού, ο βασικός τερματοφύλακας της Μπουντούτσνοστ, Τζάσμιν Άνγκοβιτς δεν δηλώθηκε για τις διπλές αναμετρήσεις του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτός που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει, είναι ο 20χρονος Νταμίρ Λιουλιάνοβιτς.

Ο νεαρός πορτιέρο μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι, χαρακτήρισε απαραίτητη τη 2η νίκη επί της Φολγκόρε, ώστε να μπορέσει η ομάδα του να αφοσιωθεί στο μεγάλο παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ! Παρά την καλή του εμφάνιση, δηλώνει πως το πρώτο λόγο για τον άσο συνεχίζει να έχει ο Άνγκοβιτς.

Τα πήγες καλά στο πρώτο ματς…
– Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι σκληρά και να περιμένω την ευκαιρία μου. Σίγουρα θα προτιμούσα να είμαι πιο συχνά κάτω από το τέρμα όμως ο Άνγκοβιτς έχει τον πρώτο λόγο.

Για το αυριανό παιχνίδι…
– Όλοι λένε πως το παιχνίδι είναι τυπικής διαδικασίας. Εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν συμφωνούμε με αυτό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει. Στο ποδόσφαιρο γίνονται και θαύματα. Είμαστε το φαβορί, και πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να περάσουμε στον επόμενο γύρο

Εκεί που σας περιμένει ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ…
– Δεν λέει κάτι για μένα αυτό τώρα. Όταν τα καταφέρουμε και περάσουμε στην επόμενη φάση, τότε θα σκεφτούμε και τον επόμενο αντίπαλο.

Στο Νίκσιτς είστε φιλοξενούμενοι και χωρίς κόσμο…
– Το πιο σοβαρό είναι που δεν έχουμε τον κόσμο μας, τον 12ο μας παίκτη. Θα παίξουμε και για αυτούς και στα παιχνίδια που ακολουθούν θα τους έχουμε κοντά μας.