Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παράταση μέχρι αύριο το μεσημέρι

Παράταση μέχρι αύριο το μεσημέρι


Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα, μετά την πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο αφορά τη διάθεση των «πακέτων» εισιτηρίων για τον πρώτο εντός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας, αλλά και την αυριανή (10/07, 19:00, ΓΣΠ) φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερμή, έχει αποφασιστεί όπως δοθεί παράταση στην διάθεσή τους μέχρι αύριο (10/07), στις 13:00, μόνο από την Green Boutique.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διέθεσε, μέσα σε μόνο δύο μέρες, περισσότερα από 2500 «πακέτα εισιτηρίων».

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ο διαθέσιμος αριθμός των μαθητικών και των παιδικών «πακέτων» εισιτηρίων, ικανοποιεί μόνο τις ανάγκες των κατόχων μαθητικών και παιδικών εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι για να εξασφαλίσουν «πακέτο» εισιτηρίου ανάλογο με τον τύπο εισιτηρίου διαρκείας που κατέχουν, θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα τους.

Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν ούτε για το Ευρωπαϊκό αγώνα, αλλά ούτε και για το φιλικό παιχνίδι.

Μεμονωμένα εισιτήρια για το αυριανό (10/07) φιλικό παιχνίδι θα διατίθενται από τα ταμεία του ΓΣΠ, την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30. Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 χρόνων θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Τέλος, στα Δυτικά Ταμεία του ΓΣΠ θα λειτουργήσει αύριο (10/07), από τις 17:30, συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, ενώ στον ίδιο χώρο θα παραδίδονται και οι κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας.