Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Φαβορί μόνο στα χαρτιά»

«Φαβορί μόνο στα χαρτιά»


Να προσγειώσει τους παίκτες του από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό μετά την κλήρωση με την Φολγκόρε, προσπάθησε ο προπονητής της Μπουντούτσνοστ, Γκόραν Πέρισιτς. Οι Μαυροβούνιοι προπονήθηκαν ψες στο Σαν Μαρίνο. Πριν την προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας, μίλησε στα ΜΜΕ.

“Μας λείπουν αρκετά σημαντικοί παίκτες, τα παιδιά που ταξίδεψαν στο Σαν Μαρίνο, πρέπει να δώσουν το καλύτερο για να περάσουμε στον επόμενο γύρο”, δήλωσε αρχικά για τις απουσίες που έχει η ομάδα του.

Όσον αφορά τη δυναμικότητα της ομάδας του Σαν Μαρίνο, ανέφερε: “Έχω συλλέξει αρκετές πληροφορίες σχετικά με την Φολγκόρε και είδα όταν είναι μία αρκετά έμπειρη ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες είναι Ιταλοί και άνω των 28 ετών. Αν και πολλοί λένε πως είναι ερασιτέχνες, εγώ δεν πιστεύω πως είναι έτσι τα πράγματα. Δεν πρέπει να μας παραπλανούν αυτά. Αν είμαστε το φαβορί, αυτό είναι μόνο στα χαρτιά”.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας του αποτελεί το «κλειδί» για να γίνει το επόμενο βήμα και να τεθούν αντιμέτωποι με την ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με το Μαυροβούνιο τεχνικό. “Πιστεύω πως κλειδί στον αγώνα θα είναι η άμυνα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η πιθανή ενδεκάδα: Ljuljanović – Raspopović, Tomković, Vukčević, Kopitović – Hočko, Raičković, Rogošić, Ilinčić – Raičević, Vujačić.

Διαβάστε ακόμα: Δηλώνουν έτοιμοι