Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή για το φιλικό

Η αποστολή για το φιλικό


Με νέα πρόσωπα τους Ποτέ και Στεπάνοφ, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει αύριο στο ΓΣΠ φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου. Σαν επίσημο παιχνίδι το αντιμετωπίζουν οι πράσινοι και το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε η αποστολή του αγώνα. Χρόνο αναμένεται να πάρει ο Ούτσα Λομπτζιανίτσε αντίθετα ο Ρενάτο Μαργκάσα δεν τα κατάφερε να μπει σε φουλ ρυθμούς. Επιστροφή για Νούνο Ασσίς, απουσιάζει ασφαλώς ο Γκαουσού Φοφανά.

Η αποστολή της ομάδας μας για την αυριανή (10/07, 19:00, ΓΣΠ), φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερμή, αποτελείται από τους:

Μίλαν Στεπάνοφ, Ρόντρι, Μάριος Δημητρίου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Ρομπέρτο Γκαρσία, Σότα Γκριγκαλασβίλι, Αλίπιο, Κριστοβάο Ράμος, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Αντρέας Παναγιώτου, Γεράσιμος Φυλακτού, Νούνο Ασίς, Άλεξ Ρούμπιο, Γιώργος Οικονομίδης, Λεβάν Κακουμπάβα, Χοσέ Μορέιρα, Κωνσταντίνος Λούβαρης, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ιάκωβος Σαμμούτης, Μίκαελ Ποτέ, Χάρης Κυριάκου, Σερτζίνιο, Παντελής Κονομής, Ούτσα Λομπζιανίτζε, Φάνος Κατελάρης και Χριστόφορος Χαραλάμπους.

Την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα μας πραγματοποίησαν σήμερα οι Μίλαν Στεπάνοφ και Μίκαελ Ποτέ, ατομικά προπονήθηκε ο Ρενάτο Μαργκάσα και απείχε ο Γκαουσού Φοφανά.