Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Με σοβαρότητα να πάρουμε την πρόκριση και στο επόμενο” (audio)

“Με σοβαρότητα να πάρουμε την πρόκριση και στο επόμενο” (audio)


Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κος Δώρος Σεραφείμ. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, για τη διαχείριση του ρόστερ αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

– “Ξεκινήσαμε πολύ καλά, παρά τις αλλαγές στο ρόστερ. Με τη σημαντική δουλειά της τεχνικής ηγεσίας έχουμε καταφέρει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να κάνουμε ένα σύνολο αρκετά καλό. Πέρασε το πρώτο παιχνίδι και αισιοδοξούμε με σοβαρότητα να πάρουμε την πρόκριση και από το επόμενο”.

– “Όλα τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους για τούτο και η τεχνική ηγεσία τους αγώνες του 2ου προκριματικού τους αντιμετώπισε με υπευθυνότητα. Σε όλους μας αρέσει το ωραίο παιχνίδι, όμως επιβάλλεται κάποιες φορές να παίξεις για να πάρεις το ζητούμενο”.

– “Το ρόστερ είναι καλυμμένο, απλά εάν χρειαστεί για μία συγκεκριμένη περίπτωση, κάποιος φεύγει κάποιος έρχεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε ενέργειες που έγιναν στο παρελθόν. Υπάρχουν κάποια θέματα που θα χειριστεί το προπονητικό τιμ και το συμβούλιο. Αυξήσαμε λίγο το μπάτζετ για να μπορεί και ο κόσμος να νιώθει πως η ομάδα έχει μία αξιοπρεπή παρουσία. Ευχαριστούμε τον κόσμο που δεν μας εγκατέλειψε. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα για να έρθει στο μέλλον το κάτι παραπάνω”.
Ακούστε τις δηλώσεις του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: