Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Γιόνας και η αφοσίωση

Ο Γιόνας και η αφοσίωση


Κατά τη διάρκεια της ημέρα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιόνας Ακουισταπάτσε θα γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι ιατρικές εξετάσεις τις περισσότερες φορές αποτελούν περισσότερο θέμα ρουτίνας. Αν λοιπόν ο πανύψηλος Γερμανός τις περάσει, θα βάλει τριφύλλι στο στήθος πλαισιώνοντας τους Κακουμπάβα και Στεπάνοφ.

Βλέποντας πάντως τη καριέρα του “Johnny” όπως το φώναζαν μικρότερο οι φίλοι του, εύκολα συμπεραίνει πως…μια ζωή ήταν Μπόχουμ! Από τα 17 του που μπήκε στην ακαδημία της ομάδας, δεν την εγκατέλειψε ποτέ! Άντεξε τον πάγκο όταν η ομάδα ήταν στη Μπουντεσλίγκα 1 (ήταν βέβαια και 20 μόλις ετών), έκανε υπομονή όταν είχε τραυματισμούς και έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα για να αποκτήσει φυσική κατάσταση, ηγήθηκε της πρώτης ομάδας όταν ήταν σε φόρμα και ανάγκασε τον προπονητή του Πήτερ Νούρερερ να τον χαρακτηρίσει ως “ένα από τους καλύτερους αμυντικούς στη λίγκα”.

Πλέον βέβαια, η σελίδα έχει γυρίσει. Ο Γιόνας Ακουισταπάτσε αλλάζει χώρα, πρωτάθλημα και στόχους. Είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όλοι ελπίζουμε με την απόδοση του να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ για χρόνια. Ας γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ νέα Μπόχουμ του!