Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πέρισιτς: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

Πέρισιτς: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”


Μεγάλη επιτυχία θα ήταν για την ομάδα του, εάν έρθει η πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, σύμφωνα με τον τεχνικό της Μπουντούτσνοστ, Γκόραν Πέρισιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός για άλλη μία φορά τονίζει πως τίποτα δεν ολοκληρώθηκε. Άγνωστο παραμένει εάν θα αγωνιστούν οι Ντάρκο Νίκατς (επιθετικός), Ρίστο Ραντούνοβιτς (αμυντικός), Αντνάν Οράχοβατς (αμυντικός), Τζάσμιν Άγκοβιτς (τερματοφύλακας) και ο Μάρκο Σέτκοβιτς (μέσος) που δεν συμφώνησαν για τη νέα περίοδο.

Για τον πρώτο αγώνα στο Σαν Μαρίνο:
– Παίξαμε καλά το πρώτο 45λεπτο και πετύχαμε δύο γκολ. Για το δεύτερο ημίχρονο μπορώ να πω δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Φυσικά υπάρχουν πολλοί λόγοι που έπεσε η απόδοση. Ίσως οι παίκτες να υποτίμησαν τον αντίπαλο γιατί προηγηθήκαμε με 2 (εκτός έδρας) γκολ. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.

Αν φάνηκε η απουσία σημαντικών παικτών:
– Όταν απουσιάζουν κάποιοι από τους καλύτερους σου παίκτες, η απουσία σίγουρα είναι αισθητή. Στερηθήκαμε τη βοήθεια πέντε παικτών. Το θετικό είναι πως δεν παίζαμε με ένα πιο δύσκολο αντίπαλο.

Εάν ο επαναληπτικός είναι τυπικής διαδικασίας:
– Όχι δεν το πιστεύω. Είναι έμπειροι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγίου Μαρίου και ξέρουν πως να πάρουν το αποτέλεσμα. Λένε πως είναι μία ερασιτεχνική ομάδα, είναι ποδόσφαιρο όμως και τέλειωσε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, σας θυμίζω πως δεν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας την Πέμπτη και δεν θα έχουμε ούτε κόσμο στις κερκίδες. Πρέπει να δείξουμε και στο γήπεδο ότι είμαστε το φαβορί. Θα είναι μία τεράστια επιτυχία για μας εάν πάρουμε την πρόκριση.

Εάν θα αγωνιστούν οι πέντε που απουσίαζαν στο πρώτο παιχνίδι:
– Δεν μπορώ να πω κάτι εγώ γι αυτό. Υπάρχουν συνομιλίες των παικτών με τη διοίκηση. Στην πρώτη τους επαφή δεν συμφώνησαν, δεν σημαίνει ότι θα φύγουν. Το σίγουρο είναι ότι με αυτούς ή χωρίς αυτούς, το μέλλον δεν θα είναι το ίδιο.