Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νικηφόρα πρόβα για τους Νέους (Video)

Νικηφόρα πρόβα για τους Νέους (Video)


Το τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έδωσε σήμερα η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι κέρδισαν τον Εθνικό Λατσιών μέσα στην έδρα του με 3-2, ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-1 με το οποίο έχαναν στο ημίχρονο. Με το Φάτσιο Μπούις να δίνει συνεχώς οδηγίες από τον πάγκο στους ποδοσφαιριστές του, η ομάδα είχε συνεχώς τρεξίματα, προσπαθούσε να κρατάει περισσότερο μπάλα και όταν το έκανε έβγαινε απειλητικά προς την αντίπαλη περιοχή.

Η ομάδα των Λατσιών προηγήθηκε νωρίς, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο άνοιξε το σκορ. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, με τον Ανδρέα Σοφοκλέους να κλέβει τη μπάλα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής από τον τελευταίο αμυνόμενο και να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα πλασάροντας εύστοχα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Εθνικός πήρε ξανά το προβάδισμα μετά από λάθος της πράσινης άμυνας.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους έγιναν κάποιες αλλαγές, με την ομάδα μας να φρεσκάρεται και να ανεβαίνει περισσότερο κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο. Στα μέσα της επανάληψης ήρθε το 2-2, με τον Ανδρέα Σοφοκλέους να ισοφαρίζει εκ νέου διπλασιάζοντας τα τέρματα του. Τρία λεπτά μετά από την ισοφάριση η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε προβάδισμα για πρώτη φορά στον αγώνα με γκολ του Χρίστου Τουμάζου, που έκανε το 2-3, σκορ που παρέμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα.

Ο Φάτσιο Μπούις παραχώρησε ρεπό στους παίκτες του που επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη, για να προετοιμαστούν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την Κυριακή (21/09 κόντρα στην Πάφο.

Δείτε τα γκολ της ομάδας μας: