Home SPORTS NEWS Ανεξάρτητη… με Νεϊμάρ η «Μπάρτσα» (videos)

Ανεξάρτητη… με Νεϊμάρ η «Μπάρτσα» (videos)


Με την Μπαρτσελόνα να φορά για πρώην στην ιστορία της τη «σενιέρα», την φανέλα με τα χρώματα της Καταλονίας, οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να νικήσουν με 2-0 την Μπιλμπάο για την 3η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Νεϊμάρ πέτυχε τα δυο τέρματα της «Μπάρτσα», από πάσες του Μέσι!

Το «Καμπ Νόου» ήταν… βαμμένο στα χρώματα της Καταλονία, λόγω των εκδηλώσεων που γίνονται από την Πέμπτη για την επέτειο της ανεξαρτησίας της περιοχής. Οι Βάσκοι-φορούσαν τη… βασική τους πράσινη εμφάνιση- γνώρισαν την 2η ήττα τους και έμειναν στους τρεις πόντους, και άντεξαν έως το 79’…
Στο 62’ μπήκε στον αγώνα ο Νεϊμάρ στη θέση του Μουνίρ και ο Βραζιλιάνος κατάφερε να σκοράρει στο 79’ και στο 84’, μετά από πολύ όμορφες πάσες του Μέσι.
Νωρίτερα, είχε ακυρωθεί γκολ του Μουνίρ για την Μπαρτσελόνα ενώ τουλάχιστον σε τέσσερις περιπτώσεις (δύο για κάθε ομάδα) οι δυο αντίπαλοι ζήτησαν πέναλτι…

Οι συνθέσεις
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Μοντόγια, Μασεράνο (46’ Πικέ), Ματιέ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Πέδρο (78’ Σάντρο), Μέσι, Μουνίρ (63’ Νεϊμάρ).
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Γκουρπέγκι, Λαπόρτε, Μπαλενζιάγκα, Ιτουράσπε, Ρίκο (83’ Βιγκέρα), Σουσαέτα (63’ Ιμπάι), Μπενάτ (65’ Λόπεζ), Μουνιαΐν, Αντούριθ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr