Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Εκδήλωση που όλοι απόλαυσαν!”

“Εκδήλωση που όλοι απόλαυσαν!”

egkenia-b-39


Το δελτίο της ομάδας μας για την χθεσινή εκδήλωση και οι ευχαριστίες της διοίκησης για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Απολαυστικές στιγμές προσέφερε σε όλους η εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Green Boutique, που πραγματοποιήθηκε χθες (01/11), στην παρουσία εκατοντάδων φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο χώρο υπήρχε μουσική από DJ, γινόταν βάψιμο προσώπου, ενώ ανάρπαστα έγιναν τα προϊόντα της Green Boutique με τις εκπτώσεις και τις μοναδικές προσφορές, μόνο για τη χθεσινή (01/11) μέρα, τόσο στις νέες παραλαβές, όσο και στο παλαιότερο στοκ.

Το παρών τους έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη και τον σεβασμό του προς τους ποδοσφαιριστές και τους έστειλε το μήνυμα ότι είναι δίπλα τους και στηρίζει την προσπάθειά τους.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές χαίρονταν την κάθε στιγμή δίπλα από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον οποίο διαβεβαίωναν πως από την πλευρά τους θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι, έχοντας πάντιτε ως στόχο τη νίκη.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρχε και για το συνεργείο που είχε στηθεί για ενημέρωση και εγγραφή στο πρωτοποριακό σχέδιο «My Spot». Αρκετοί ήταν οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που εντάχθηκαν στο σχέδιο, βάζοντας τη φωτογραφία τους στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του σχεδίου.

Το καθιερωμένο κόψιμο της κορδέλας έκανε ο α’ αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, Πανίκος Νεοφύτου, μαζί με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Νίκο Χαραλάμπος.

Ο κ. Πανίκος Νεοφύτου στη σύντομη ομιλία του ανέφερε:

«Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε σήμερα το νέο κατάστημα της Green Boutique, το οποίο φιλοδοξούμε πως θα καταστεί ένας χώρος που θα καλύπτει τις ανάγκες του απαιτητικού κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και συνάμα θα αποτελέσει ένας υπολογισίμος οικονομικός πόρος για το Σωματείο μας.

Πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο χώρο, άνετο και καθ’ όλα λειτουργικό, στοιχεία που είμαστε βέβαιοι ότι θα βοηθήσουν στο να αυξηθούν οι πωλήσεις των επίσημων προϊόντων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Παράλληλα, πρόθεσή μας είναι σταδιακά να εμπλουτίσουμε την Μπουτίκ με επιπλέον προϊόντα, ούτως ώστε οι φίλοι της ομάδας μας να έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές για τις αγορές τους.

Η συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρία αθλητικών ειδών, ΝΙΚΕ, αποτελεί εγγύηση για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας.

Αισιοδοξούμε ότι ο φίλαθλος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αγκαλιάσει την Green Boutique και θα συνδράμει και με αυτόν τον τρόπο στην ευρύτερη προσπάθεια για οικονομική σωτηρία του Σωματείου μας.

Με αυτά τα λίγα λόγια, εγκαινιάζω το νέο κατάστημα της Green Boutique.

Και ας μην ξεχνάμε πως… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»

Το Σωματείο μας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους με την παρουσία τους στη χθεσινή εκδήλωση, συνέβαλαν στο να γίνει μία πολύ ευχάριστη ανάμνηση. Μέρες σαν την χθεσινή δυναμώνουν ακόμη περισσότερο την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Εικόνες από το γραφείο τύπου της ομάδας μας.

Εικόνες της ιστοσελίδας μας.