Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αδίκησε ξανά τον εαυτό της

Αδίκησε ξανά τον εαυτό της

racism-anorthosis9


Ο τίτλος τα λέει όλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε πολύ καλή εμφάνιση, επέβαλε το ρυθμό της και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της για ένα ημίχρονο. Μπήκε προηγούμενη στο σκορ στα αποδυτήρια, ήξερε ότι θα βρει χώρους, είχε τη ψυχολογία με το μέρος της. Τίποτα δεν προδίκαζε αυτό που θα βλέπαμε στην επανάληψη. Ολική ανατροπή εικόνας και σκορ.

Ήταν σαν να έσβησε ο διακόπτης στο 46′. Η Ανόρθωση πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, γιατί της το επέτρεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν κρατούσαμε μπάλα, δεν είχαμε σωστές αλληλοκαλύψεις, δεν είχαμε καθαρό μυαλό ούτε στον αιφνιδιασμό, ενώ οι αλλαγές δεν έδωσαν τις βοήθειες που περίμενε ο προπονητής. Και για κερασάκι στην τούρτα, δυο σοβαρά ατομικά λάθη έδωσαν δυο γκολ στον αντίπαλο, που είπε ευχαριστώ και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η απόδοση και κυρίως η τακτική συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο, πρέπει να αποτελέσουν φάρο για τη συνέχεια. Αντίθετα, το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, γιατί γενική απόδοση και τραγικά ατομικά λάθη στοίχισαν. Οι δυνατότητες μας είναι πολύ περισσότερες. Θα βοηθήσει και η μεταγραφική του Ιανουαρίου. Η εικόνα θα βελτιωθεί.