Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή με Σαλαμίνα

Η αποστολή με Σαλαμίνα

pod-ano-29-oikonomis-pote


Tον τελευταίο της αγώνα για το 2014 δίνει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει με νίκη να αφήσει πίσω της ένα δύσκολο χρόνο με την ελπίδα στο 2015 τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Οι πράσινοι φιλοξενούν στις 17:00 τη Νέα Σαλαμίνα. “Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε, θα είναι σημαντικό να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη”, δήλωσε ο Γεράσιμος Φυλακτού για τον αγώνα.

Ο Κώστας Καϊάφας ως γνωστό έχει θέσει εκτός τους Ρόντρι, Σκάρα και Γκριγκαλασβίλι ενώ εκτός έμειναν οι Ράμος (λόγω τραυματισμού) και Δημητρίου (ίωση). Στα θετικά είναι η συμπερίληψη στην αποστολή του Γιόνας Ακουισταπάτσε. Δεν αναφέρεται το όνομα του Μίλαν Στεπάνοφ.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει στη διάθεση του τους: Γιώργο Οικονομίδη, Χάρη Κυριάκου, Νούνο Ασίς, Σερτζίνιο, Άλεξ Ρούμπιο, Ρομπέρτο Γκαρσία, Παντελή Κονομή, Αντρέα Παναγιώτου, Χοσέ Μορέιρα, Ρενάτο Μαργκάσα, Δημήτρη Μουλαζίμη, Ιάκωβο Σαμμούτη, Άντραζ Κιρμ, Γιόνας Ακουισταπάτσε, Γεράσιμο Φυλακτού, Ονησίφορο Ρουσιά, Γκαουσού Φοφανά, Μίκαελ Ποτέ, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Αντώνη Γιωργαλλίδη και Κωνσταντίνος Παναγή