Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καταθέτει αύριο ο Μάριος Παναγή

Καταθέτει αύριο ο Μάριος Παναγή

panagi9
Γραπτή κατάθεση πρόκειται να δώσει αύριο στην Αστυνομία ο διαιτητής Μάριος Παναγή για τα όσα δημοσίως κατήγγειλε σήμερα και αφορούν σημεία και τέρατα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.


Σε δήλωση του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε σχετικά με τη δημόσια τοποθέτηση του διαιτητή Μάριου Παναγή, πως έχει γίνει επικοινωνία με τον ίδιο και έχει διευθετηθεί όπως αύριο δώσει γραπτή κατάθεση στην Αστυνομία έτσι ώστε να διερευνηθούν όλα αυτά για τα οποία μίλησε δημοσίως.
Όπως εξήγησε, η υπόθεση θα διερευνηθεί από το ΤΑΕ Αρχηγείου ενώ σχετικά έχει ενημερωθεί και η ηγεσία της Αστυνομίας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας διέψευσε εξάλλου πληροφορίες σε διάφορες ιστοσελίδες για οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας προς την Αστυνομία για τη λήψη κατάθεσης από τον Μάριο Παναγή διευκρινίζοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημερώθηκε εκ των υστέρων για τα όσα ανέφερε ο Μάριος Παναγή και επαναλαμβάνοντας ότι η κατάθεση θα δοθεί μετά από επικοινωνία που είχε η Αστυνομία με τον διαιτητή.

Όπως εξήγησε, από πλευράς Αστυνομίας, μετά τη λήψη της κατάθεσης το περιεχόμενο της οποίας θα διερευνηθεί, θα ενημερωθεί η Νομική Υπηρεσία εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.
Ερωτηθείς κατά πόσο θα κληθούν και άλλα άτομα να δώσουν κατάθεση, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι σε πρώτο στάδιο θα δώσει γραπτή κατάθεση ο Μάριος Παναγή και θα αξιολογηθεί το περιεχόμενο της κατάθεσης του. «Αν και εφόσον χρειαστεί να κληθεί οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο αυτό θα γίνει αφού αξιολογηθεί η κατάθεση του Μάριου Παναγή».

πηγή: ΚΥΠΕ