Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κεντρικός αμυντικός και…;

Κεντρικός αμυντικός και…;

pod-kaz-salamina277-kaiafas


Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κώστας Καϊάφας, ξεκαθάρισε μετά από σχετική ερώτηση πως ο Μίλαν Στεπάνοφ είναι παρελθόν για την ομάδα μας. “Από τη στιγμή που δεν τον είδατε σήμερα, ναι είναι σίγουρο πως φεύγει”, ήταν τα λόγια του και δεν άφησε καμία αμφιβολία. Το θέμα του κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να ταλανίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού μόνο ο Γιόνας Ακουισταπάτσε έχει καταφέρει να ανταποκριθεί με σταθερότητα στη θέση.

Με την αποχώρηση Στεπάνοφ στο ρόστερ μένει για τη θέση ο Γερμανός και ο νεαρός Κονομής. Έχουν παίξει εκεί σε κάποια παιχνίδια ο Σκαραμοτζίνο που επίσης φεύγει, ο Λομπιανίτζε που είναι δεξιός μπακ και ο Σερτζίνιο που είναι μέσος. Είναι δεδομένο πως μια από τις 2 μεταγραφές που απομένουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα αξιοποιηθεί ώστε να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός. Ήδη η ομάδα μας βρίσκεται σε συζητήσεις με συγκεκριμένο παίκτη, έτσι αναμένουμε τις εξελίξεις.

Από κει και πέρα, ενδιαφέρον έχει να δούμε αν θα κινηθεί και για τέταρτο παίκτη ο Καϊάφας και ποια θέση θα καλύπτει εκείνος. Αποχωρούν Στεπάνοφ, Γκριγκαλασβίλι, Ρόντρι και Σκαραμοτζίνο, έρχονται Σκέμπρι, Λέο και ένας κεντρικός αμυντικός. Αρχικά γινόταν σκέψη να έρθει μέσος, ίσως το ανέβασμα των Οικονομίδη-Φυλακτού όμως να αλλάξει τα σχέδια. Πριν την απόφαση παραμονής Ράμος, έγινε προσπάθεια και για ακραίο. Πλέον όμως παρατηρείται και εκεί συνωστισμός. Η άποψη μα είναι, αν δεν χρειάζεται πραγματικά 4η κίνηση, να μην γίνει.