Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λογική η ανησυχία των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ

Λογική η ανησυχία των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ

pod-omo-ael22-ref-trattos


Όταν η κυπριακή διαιτησία απαρτίζεται από ανίκανους και πιόνια, λογικό είναι ο κόσμος να δημιουργεί θεωρίες συνωμοσίας στο μυαλό του, αφού άλλωστε πολλές φορές αυτές βγαίνουν αληθινές. Να περάσουμε στο ψητό πάντως, που μας απασχολεί έντονα.

Η Ανόρθωση από την αρχή της χρονιάς, έχει πάρει αρκετές αρνητικές διαιτησίες. Γενικώς στην περίπτωση της, ισχύει ότι και στη δική μας: την βρήκαν με προβλήματα και την χτυπάνε συνεχώς. Χθες ήταν το αποκορύφωμα, αφού ο Τράττος και ο Βίκτωρος ήταν πραγματικά κομάντο. ΔΕΝ ήταν μόνο το ακυρωθέν γκολ του Κάλβο που καθόρισε το αποτέλεσμα, ήταν η γενική συμπεριφορά του Τράττου που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι της Ανόρθωσης έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν.

Περνάμε όμως στα δικά μας. Από βδομάδας η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Λογικό αυτή την εβδομάδα τα παράπονα της να μείνουν στο προσκήνιο. Έχουμε δει πάμπολλες φορές, τους διαιτητές να δίνουν ένα χεράκι στην ομάδα που έσφαξαν για αυτό προειδοποιούμε από τώρα, ούτε να το σκέφτεστε. Αφήστε το ματς να παιχτεί στα ίσα.

Ελπίζουμε επίσης ο κ. Σκαπούλλης να σταθεί στο ύψος του σήμερα. Μας έχει κάνει πάμπολλες εχθρικές διαιτησίες και μετά την χθεσινή σφαγή της Ανόρθωσης, δεν το αποκλείουμε να θέλουν κάποιοι να κρατηθεί κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ.