Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άγης: “Ένα 2015 με επιτυχίες” (Video)

Άγης: “Ένα 2015 με επιτυχίες” (Video)

KOS_9099


Μιλώντας στα Αγγλικά, ο Άγης Ιακωβίδης ευχαρίστησε όλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε σε κάθε τμήμα ξεχωριστά πολλές επιτυχίες μέσα στο 2015.

«Αγαπητοί φίλοι, είναι μία παραδοσιακή εκδήλωση που κάνουμε κάθε χρόνο και μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητές των άλλων τμημάτων. Αυτή τη χρονιά, το 2015, είναι μία σημαντική για την ιστορία της ομάδας μας. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να λύσει τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα μας και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Εκ μέρους της διοίκησης θέλω να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια σας και να σας ευχηθώ να κάνετε τη δουλειά σας ακόμα καλύτερα και να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Οι ομάδες μας στο φούτσαλ και στο βόλεϊ είναι πρώτες και έχουν μεγάλες πιθανότητες για το τίτλο, τους το ευχόμαστε. Για την ομάδα μας του Μπάσκετ ευχόμαστε μία καλή σεζόν. Η ποδηλατική μας ομάδα, είμαστε σίγουροι θα συνεχίσουν το ίδιο. Εύχομαι καλή χρονιά στους προπονητές μας.

Ευχόμαστε να είστε δυνατοί και αποφασιστικοί και να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν με επιτυχία και πανηγυρισμούς».