Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αηδία…

Αηδία…

kop


Αηδία προκαλούν οι συνομιλίες τις οποίες αποκάλυψε χθες το Sigma. Άτομο της Επιτροπής Διαιτησίας αρχικά έστειλε διαιτητή να ευνοήσει την Πάφο κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ σε άλλη συνομιλία, κάνει κατσάδα σε διαιτητή που δεν βοήθησε εκείνο που του είπε. Πήραμε έτσι μια μικρή γεύση για τον τρόπο που συγκεκριμένα άτομα, χειραγωγούσαν (ή χειραγωγούν ακόμα) διαιτητές για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Και λέμε μια μικρή γεύση, πρώτον γιατί όπως τόνισαν στο δελτίο του Sigma, κατέχουν κι άλλες ηχογραφημένες συνομιλίες και δεύτερον, γιατί μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται και δεν ηχογραφείται! Το έχουμε γράψει επανειλημμένα, θα το πράξουμε άλλη μια φορά. Αν ούτε τώρα δεν επέλθει πλήρης κάθαρση στο ποδόσφαιρο μας, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Είναι ξεκάθαρη η βρωμιά και δεν κρύβεται με τίποτα!

Α και κάτι τελευταίο. Μετά τον τόσο παραστατικό τρόπο που ο κύριος που ακούγεται στις συνομιλίες εξήγησε στο διαιτητή πως “σήκωσε τη σημαία σου, έσιει τίποτε τηλεόραση πίσω σου; Εννα σου πουν ούλλοι εν ανθρώπινο λάθος”, ας διανοηθεί διαιτητής ή μέσο να χρησιμοποιήσει την έκφραση “ανθρώπινο λάθος” την επόμενη φορά που θα σφάξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.