Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεύτερη ασίστ για τον Ασίς και πρώτο γκολ για τον Λεάντρο

Δεύτερη ασίστ για τον Ασίς και πρώτο γκολ για τον Λεάντρο

das-ermis-omo36


Τα πράσινα στατιστικά μέσα από δελτίο τύπου της ομάδας μας.

Την δεύτερή του ασίστ στο πρωτάθλημα κατέγραψε ο Νούνο Ασίς στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ερμή, στο οποίο ο Λεάντρο σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Πρώτος στον πίνακα με τα αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής παραμένει ο Μίκαελ Ποτέ (1510), δεύτερος ανέβηκε ο Ρενάτο Μαργκάσα (1170), ενώ πιο κάτω ακολουθούν οι Νούνο Ασίς (1129), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (1010), Χοσέ Μορέιρα (1006), Άντραζ Κιρμ (876), Γκαουσού Φοφανά (829), Γιώργος Οικονομίδης (760) και Γεράσιμος Φυλακτού (742).

Τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει ο Μίκαελ Ποτέ (17), τον οποίο ακολουθεί ο Γκαουσού Φοφανά (16), ενώ πιο κάτω στον σχετικό πίνακα βρίσκονται οι Ρενάτο Μαργκάσα (15), Νούνο Ασίς (15), Άλεξ Ρούμπιο (14), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (12), Χοσέ Μορέιρα (12) και Άντραζ Κιρμ (12).

Όλα τα παιχνίδια ως βασικός τα έχει ξεκινήσει ο Μίκαελ Ποτέ (17), με τους Νούνο Ασίς (14), Ρενάτο Μαργκάσα (13), Χοσέ Μορέιρα (12), Άντραζ Κιρμ (12), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (11) και Γιώργο Οικοομίδη (8) να ακολουθούν στην συγκεκριμένη κατάταξη.

Γκαουσού Φοφανά και Άλεξ Ρούμπιο έχουν χρησιμοποιηθεί τις περισσότερες φορές ως αναπληρωματικοί (8), με τους Ρομπέρτο Γκαρσία και Ονησίφορο Ρουσιά να τους ακολουθούν (7).

Ο Λεάντρο με το γκολ που πέτυχε σε βάρος του Ερμή έγινε ο ένατος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και της ομάδας μας παραμένει ο Μίκαελ Ποτέ (12), ενώ ακολουθούν οι Νούνο Ασίς (2), Άντραζ Κιρμ (2), Ονησίφορος Ρουσιάς (1), Άλεξ Ρούμπιο (1), Λεάντρο (1), Γκαουσού Φοφανά (1), Γιώργος Οικονομίδης (1) και Αντρέ Σκέμπρι (1).

Πρώτος σε ασίστ παραμένει ο Άντραζ Κιρμ (3), ο Νούνο Ασίς έφτασε τις δύο, όσες έχει και ο Κριστοβάο Ράμος, ενώ από μία έχουν δώσει οι Ρενάτο Μαργκάσα, Χάρης Κυριάκου και Ρομπέρτο Γκαρσία.

Τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας από κίτρινες κάρτες, οι Γιώργος Οικονομίδης, Νούνο Ασίς και Ούτσα Λομπτζιανίτζε, οι οποίοι έχουν από τρεις.