Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Σας ευχαριστούμε – Μαζική παρουσία και με Δόξα”

“Σας ευχαριστούμε – Μαζική παρουσία και με Δόξα”

kosmos-dasaki


Μέσω ανακοίνωσης το Δ.Σ, η προπονητική ομάδα και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ευχαριστούν τον Πράσινο Λαό που ταξίδεψε το Σάββατο στο Δασάκι. Ταυτόχρονα απευθύνεται κάλεσμα για δυναμική παρουσία και στο επόμενο παιχνίδι στο ΓΣΠ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Τεχνική Ηγεσία και οι Ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ευχαριστούν θερμά τον κάθε φίλαθλο της ομάδας μας που έδωσε το παρών του στο “Δασάκι” της Άχνας και με τις θερμές του εκδηλώσεις πρόσφερε πολύ μεγάλη βοήθεια στον αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή.

Το “ζεστό” χειροκρότημα των φίλων της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα, παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη που τόσο πολύ όλοι θέλαμε, δίνει δύναμη και κουράγιο στην Τεχνική Ηγεσία και τους Ποδοσφαιριστές για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα, απευθύνεται κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για άλλη μία μαζική παρουσία, στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, στο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 16:00».