Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δικαίωμα εγγραφής του Γκουλόν

Δικαίωμα εγγραφής του Γκουλόν

z15661293Q,Herold-Goulon-i-kibice-Zawiszy


Έστω και αργά, τα σωματεία ενημερώθηκαν πως μπορούν να εγγράψουν τα νέα τους αποκτήματα την άλλη Παρασκευή, πριν από τους αγώνες τους για την 18η αγωνιστική. Έτσι οι πράσινοι αναμένουν αρχές της άλλης βδομάδας τα έγγραφα του Ερόλντ Γκουλόν ώστε να εγγραφεί ο παίκτης και να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με Δόξα και Αγία Νάπα.

Σημαντική εξέλιξη για τον Κώστα Καϊάφα αφού ο παίκτης θα πάρει μεγάλο χρόνο απέναντι στην Αγία Νάπα για το κύπελλο ενώ θα χρησιμοποιηθεί και στο ματς με Δόξα για το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται να αγωνιστούν λόγω της αναβολής και/ή μεταφοράς των αγώνων μετά την απόφαση για αποχή των διαιτητών.

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, αποφάσισε τα ακόλουθα:

Στους αγώνες που έχουν αναβληθεί και/ή μεταφερθεί μετά την απόφαση των διαιτητών για αποχή, μπορούν να αγωνισθούν όσοι ποδοσφαιριστές είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ και δηλωμένοι στους καταλόγους του σωματείου που θα αγωνιστούν, όπου απαιτείται κατάλογος στην Προκήρυξη του κάθε Πρωταθλήματος, την Παρασκευή που προηγείται της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα και την ώρα που προβλέπει η Προκήρυξη, όπως ο αγώνας είναι σήμερα ορισμένος.

Νοείται ότι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές εκτός της Α’ Κατηγορίας που δεν δηλώνονται σε κατάλογο, μπορούν να εγγραφούν και αγωνισθούν κανονικά πριν την διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα, όπως είναι σήμερα ορισμένος.

Νοείται ότι οι ποδοσφαιριστές αυτοί δεν πρέπει να είναι τιμωρημένοι.

Ποδοσφαιριστές που θα αγωνισθούν σύμφωνα με τα πιο πάνω, θα θεωρείται ότι αγωνίσθηκαν κανονικά και δεν θα μπορεί να υποβληθεί από οποιονδήποτε ένσταση.