Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Και την Τετάρτη το ίδιο σοβαροί” (video)

Καϊάφας: “Και την Τετάρτη το ίδιο σοβαροί” (video)

pod-omo-axna-a2


Απόλυτα ικανοποιημένος ο Κώστας Καϊάφας δήλωσε πως ακολουθεί μία δύσκολη βδομάδα και η ομάδα του θα παρουσιαστεί σοβαρή για το στόχο της πρόκρισης.

Καϊάφας: Ευχαριστώ στο συνάδελφο για τα καλά λόγια. Πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί απέναντι σε ένα πολύ καλό σύνολο. Δίκαια κερδίσαμε δίκαια πήραμε τους βαθμούς. Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα σε κύπελλο και πρωτάθλημα, θα παρουσιαστούμε και τη Τετάρτη πολύ σοβαροί. Καλή συνέχεια στην Άχνα.

Για τις μεταγραφές: Τα θέματα μεταγραφών προσπαθούμε, τα λεφτά είναι λίγα. Κάποιοι λένε είμαι αναποφάσιστος και αργώ, δεν θα φέρω παίκτη για να τον φέρω απλώς. Θέλω να φέρω κάποιον να κάνει τη διαφορά.

Για τον Σκέμπρι: Ξέρουμε ποιος είναι ο Σκέμπρι, πέτυχε και γκολ που θα τον ανεβάσει. Θα μας βοηθήσει. Δεν ξεχωρίζουμε κανένα όλοι οι παίκτες είναι το ίδιο για μας.

Μακρίδης: Καλησπέρα. συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Κώστας έφτιαξε μια ομάδα που θεωρώ πως έδωσε το στίγμα του, το δυναμισμό και το πάθος του. Θέλω να πω κάτι γιατί είμαστε στη Κύπρο. Όλη την εβδομάδα έγινε θέμα με γδαρσίματα, τσιμπήματα από κουνούπια. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες. Δέχομαι πως παίζουμε δυνατά αλλά δεν παίζουμε τζούντο. Αν δείτε τον πίνακα με τις κάρτες είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι στις κίτρινες. Νιώθω πολλές φορές άσχημα με αυτό το θέμα, πρέπει να υπερασπίζουμε τους παίκτες μου. Δεν θέλω να γίνεται συνέχεια αυτό. Αν παίζουν σκληρά τιμωρούνται. Τα πρώτα 15 λεπτά που η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καθολική υπεροχή, μετά είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Δεν θα κάνω και τους παίκτες μου κομπλεξικούς επειδή κάποιος έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό. Κάθε επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα βρει το δρόμο της γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Είμασταν 15 σήμερα, είχαμε και κάρτες, θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα πιέσουμε να μείνουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε για΄τι η διαδικασία των κάτω πλέι οφ είναι ψυχοφθόρα. Θα μείνουμε μακριά από περιπέτειες.