Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λογικά θα δούμε Φιλιώτη

Λογικά θα δούμε Φιλιώτη

pod-kaz-salamina284


Τετάρτη σήμερα και ο κεντρικός αμυντικός (ο ένας από τους δύο) δεν έχει ακόμα αποκτηθεί. Ακόμα κι αν αυτό γίνει σήμερα, η διαδικασία εγγραφής παίρνει συνήθως 2-3 μέρες και δύσκολα θα προλάβει το ματς του Σαββάτου με τον Εθνικό Άχνας. Αυτό σημαίνει ότι ο Λεάντρο Μαρκολίνι θα παραμείνει στο κέντρο της άμυνας και ο Κώστας Καϊάφας θα πρέπει να ψάξει αλλού τον αντικαταστάτη του Μαργκάσα.

Με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, η λογική λέει πως θα παίξει αριστερό μπακ ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης. Ο νεαρός διεθνής με την Ελπίδων, μπορεί να παίξει τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και της μεσαίας γραμμής. Ως αριστερό μπακ, τον είχε χρησιμοποιήσει για λίγα λεπτά και κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ο Καϊάφας. Είναι παίκτης που έχει το θράσος και το τσαμπουκά που απαιτείται για να αντεπεξέλθει. Άλλωστε ντεμπούτο στην αντρική ομάδα έκανε πριν 2 χρόνια σε ηλικία 17 χρονών, συμπτωματικά και πάλι κόντρα στην Άχνα.

Η άλλη επιλογή που έχει ο Κώστας Καϊάφας, περιλαμβάνει μετατόπιση του Χάρη Κυριάκου στο αριστερό άκρο και το Μάριο Δημητρίου στο δεξί. Ο κόουτς πάντως δεν έχει ποτέ χρησιμοποιήσει το Χάρη σε ρόλο αριστερού μπακ, έτσι θεωρούμε πως περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το πρώτο σενάριο.