Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κύριος ουσία…

Ο κύριος ουσία…

pod-omo-axna-b6


Δεν είναι εντυπωσιακός παίκτης, αν και σήμερα την έσκασε την ποδιά του στο πρώτο ημίχρονο. Ο Άντραζ Κιρμ όμως, είναι πιθανότατα ο πιο ουσιαστικός παίκτης που διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή. Το πρώτο εικοσάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου του ανήκε ολοκληρωτικά, αφού έκανε άνω κάτω την άμυνα του Εθνικού και θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίς το ματς από μόνος του.

Τι έκανε ο Σλοβένος διεθνής σε εκείνο το εικοσάλεπτο λοιπόν; Στο 12′ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ασσίς. Στο 16′ το απευθείας φάουλ του απέκρουσε με υπερένταση ο Λοΐζου. Στο 17′ με υπέροχη κίνηση και μαγική πάσα, έβγαλε τον Ασσίς φάτσα με το Λοΐζου, όμως ο Κύπριος πορτιέρο απέκρουσε. Και στο 20′ δημιούργησε χώρο για τον εαυτό του και σούταρε από το ύψος της περιοχής, με το Λοΐζου να αποκρούει ξανά.

Η σημερινή απόδοση, ήρθε να προστεθεί σε εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας σε ένα ματς που και πάλι έβγαλε τετ α τετ συμπαίκτες του. Τρία ματς πριν, είχε σκοράρει. Γενικά βοηθάει ουσιαστικά την ΟΜΟΝΟΙΑ κι ας μην είναι παίκτης με πολλά φρου φρου και αρώματα. Τι πρέπει να κάνει τώρα; Να ανεβάσει τη διάρκεια της απόδοσης του. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός, με αποτέλεσμα ο Καϊάφας να τον αντικαταστήσει. Είναι όμως ξεκάθαρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλά να πάρει από αυτό τον παίκτη.