Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλάνα με αυτούς που διαθέτει

Πλάνα με αυτούς που διαθέτει

pod-kaz-salamina178-pote-kaiafas


Οι απρόοπτες αποχωρήσεις των Σερτζίνιο και Ακουισταπάτσε δημιουργούν δύσκολη κατάσταση όσον αφορά τον καταρτισμό της άμυνας. Ο Κώστας Καϊάφας πρέπει να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα, ενώ είναι πιθανόν να έχουμε αλλαγές και στην τριπλέτα της επίθεσης αφού ο Ράμος είναι πλέον υγιής, ενώ ίσως προλάβει να έρθει και το πιστοποιητικό εγγραφής του Σκέμπρι.

Ξεκινάμε από τα δύσκολα της άμυνας. Ο Μορέιρα θα είναι στον άσσο, ο Μαργκάσα αριστερό μπακ και ο Λομπιανίτσε θα πάρει θέση κεντρικού αμυντικού. Κατά τα άλλα για το δεξί μπακ προβάδισμα έχει ο Χάρης Κυριάκου έναντι των Δημητρίου και Φιλιώτη. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η άλλη θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Οικονομίδης που μπορεί να παίξει εκεί, έχει σημαντικό ρόλο στα χαφ. Σε φιλικό προετοιμασίας στην Πολωνία προ διετίας, τη θέση είχε παίξει και ο Λεάντρο.

Ο άξονας δεν αλλάζει και θα αποτελείται από τους Οικονομίδη, Φυλακτού και Ασσίς σε ρόλο επιτελικού. Στο ένα φτερό θα είναι ο Κιρμ, ενώ το άλλο διεκδικείται κατά κύριο λόγο από τους Ράμος, Σκέμπρι και Φοφανά. Αν το πιστοποιητικό του Μαλτέζου έρθει, είναι το ακλόνητο φαβορί. Σε ρόλο φορ, ο Μίκαελ Ποτέ.