Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτη ασίστ για Κυριάκου, πρώτο γκολ για τον Ασίς, στα 12 γκολ...

Πρώτη ασίστ για Κυριάκου, πρώτο γκολ για τον Ασίς, στα 12 γκολ ο Ποτέ

pod-aek-omo-assis-pote


Τα στατιστικά στοιχεία της ομάδας παρουσιάζει ξανά μετά από ένα αγώνα το γραφείο τύπου.

Την πρώτη του ασίστ στο πρωτάθλημα κατέγραψε ο Χάρης Κυριάκου στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, ενώ ο Νούνο Ασίς σκόραρε για πρώτη φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος, μετά και την παρέλευση 15 αγωνιστικών στην τρέχουσα σεζόν.

Ο Μίκαελ Ποτέ συνεχίζει να διατηρεί τις πρωτιές σε συνολικές συμμετοχές, σε αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής, σε συμμετοχές ως βασικός, αλλά και στον πίνακα των σκόρερ τόσο της ομάδας μας, όσο και του πρωταθλήματος.

Τον Μίκαελ Ποτέ σε αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής ακολουθούν οι Γιόνας Ακουισταπάτσε (1170), Ρενάτο Μαργκάσα (1080), Νούνο Ασίς (1000), Άντονι Σκαραμοτσίνο (900), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (830), Χοσέ Μορέιρα (826), Γκαουσού Φοφανά (808) και Άντραζ Κιρμ (725).

Όπως προαναφέραμε, πρώτος σε συμμετοχές είναι ο Μίκαελ Ποτέ, ο οποίος έπαιξε σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος (15), ενώ πιο κάτω στη σχετική λίστα είναι οι Ρενάτο Μαργκάσα (14), Γκαουσού Φοφανά (14), Γιόνας Ακουισταπάτσε (13), Νούνο Ασίς (13) και Άλεξ Ρούμπιο (12).

Όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος ως βασικός τα έχει ξεκινήσει ο Μίκαελ Ποτέ (15), τον οποίο ακολουθούν στις συμμετοχές στο αρχικό σχήμα οι Γιόνας Ακουισταπάτσε (13), Ρενάτο Μαργκάσα (12), Νούνο Ασίς (12), Άντονι Σκαραμοτσίνο (10), Χοσέ Μορέιρα (10) και Άντραζ Κιρμ (10).

Πρώτος σε συμμετοχές ως αναπληρωματικός είναι ο Άλεξ Ρούμπιο (8), τον ακολουθεί ο Ονησίφορος Ρουσιάς (7), ενώ πιο κάτω στη σχετική λίστα είναι οι Γκαουσού Φοφανά (6) και Ρομπέρτο Γκαρσία (6).

Την πρώτη του συμμετοχή στη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατέγραψε ο Λεάντρο στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, αυξάνοντας στους 25 τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα.

Με τα δύο γκολ που σημείωσε στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ έφτασε τα 12 ο Μίκαελ Ποτέ. Δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας είναι ο Άντραζ Κιρμ (2), ενώ στον σχετικό πίνακα προστέθηκε και το όνομα του Νούνο Ασίς (1). Επίσης, από ένα γκολ σημείωσαν οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Άλεξ Ρούμπιο, Γκαουσού Φοφανά και Γιώργος Οικονομίδης.

Τη δεύτερη του ασίστ στο πρωτάθλημα έδωσε ο Άντραζ Κιρμ στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, έτσι έφτασε τον Κριστοβάο Ράμος που έχει την ίδια επίδοση. Τις περισσότερες ασίστ έχει ο Σότα Γκριγκαλασβίλι (3), ενώ από μία έχουν δώσει οι Νούνο Ασίς, Ρενάτο Μαργκάσα, Χάρης Κυριάκου και Ρομπέρτο Γκαρσία.

Συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και χάνει τον αγώνα με τον Εθνικό ο Ρενάτο Μαργκάσα, ενώ στο όριο της τιμωρίας βρίσκονται οι Γιώργος Οικονομίδης (3) και Νούνο Ασίς (3).