Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα πράσινα στατιστικά

Τα πράσινα στατιστικά

pod-omo-axna-b41-kirm-pote-assis


Τα στατιστικά της ομάδας μας μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής σε κείμενο του γραφείου τύπου

Το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Νούνο Ασίς στον αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, “βλέποντας” δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ενώ ο Άντραζ Κιρμ έδωσε την τρίτη του ασίστ στη σεζόν και ο Αντρέ Σκέμπρι πέτυχε το πρώτο του γκολ στην “παρθενική” του συμμετοχή με την επιστροφή του στην ομάδα μας.

Πρώτος σε αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής παραμένει ο Μίκαελ Ποτέ (1420), τον οποίο ακολουθούν οι Νούνο Ασίς (1084), Ρενάτο Μαργκάσα (1080), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (920), Χοσέ Μορέιρα (916), Γκαουσού Φοφανά (814), Άντραζ Κιρμ (901), Γιώργος Οικονομίδης (670) και Γεράσιμος Φυλακτού (652).

Ο Μίκαελ Ποτέ είναι πρώτος και στη λίστα με τις συνολικές συμμετοχές, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια (16), ένα παιχνίδι έχει χάσει ο Γκαουσού Φοφανά (15), δύο αγώνες λιγότερους έχουν αγωνιστεί οι Νούνο Ασίς (14) και Ρενάτο Μαργκάσα (14), τους οποίους ακολουθούν οι Άλεξ Ρούμπιο (13), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (11), Χοσέ Μορέιρα (11), Άντραζ Κιρμ (11) και Ρομπέρτο Γκαρσία (11).

Σε όλα τα παιχνίδια ως βασικός έχει ξεκινήσει ο Μίκαελ Ποτέ (16), ενώ πιο κάτω στον σχετικό πίνακα βρίσκονται οι Νούνο Ασίς (13), Ρενάτο Μαργκάσα (12), Χοσέ Μορέιρα (11), Άντραζ Κιρμ (11), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (10), Γκαουσού Φοφανά (8), Γιώργος Οικονομίδης (8) και Κριστοβάο Ράμος (8).

Τις περισσότερες φορές ως αναπληρωματικός έχει χρησιμοποιηθεί ο Άλεξ Ρούμπιο (8), τον οποίο ακολουθούν οι Γκαουσού Φοφανά (7), Ρομπέρτο Γκαρσία (7) και Ονησίφορος Ρουσιάς (7).
Μετά και την πρώτη συμμετοχή του Αντρέ Σκέμπρι, έγιναν 26 οι ποδοσφαιριστές που έχουν χρησιμοποιηθεί σε αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας μας.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, αλλά και του πρωταθλήματος, παραμένει ο Μίκαελ Ποτέ (12), από δύο φορές έχουν σκοράρει οι Νούνο Ασίς και Άντραζ Κιρμ, ενώ από ένα γκολ έχουν οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Άλεξ Ρούμπιο, Γκαουσού Φοφανά, Γιώργος Οικονομίδης και Αντρέ Σκέμπρι.

Στην κορυφή της λίστας με τις ασίστ έχει ανέβει ο Άντραζ Κιρμ (3), πιο κάτω βρίσκεται ο Κριστοβάο Ράμος (2), ενώ ακολουθούν οι Νούνο Ασίς (1), Ρενάτο Μαργκάσα (1), Χάρης Κυριάκου (1) και Ρομπέρτο Γκαρσία (1).

Στο όριο της τιμωρίας λόγω κίτρινων καρτών βρίσκονται οι Γιώργος Οικονομίδης και Νούνο Ασίς, οι οποίοι έχουν δεχτεί από τρεις.