Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Του βγήκε η έμπνευση με Ράμος

Του βγήκε η έμπνευση με Ράμος

pod-omo-axna-a15


Τα ρεπορτάζ ήθελαν βασικό αριστερό μπακ το Φιλιώτη, εκτός κι αν ο Καϊάφας γύριζε το σύστημα σε 3-5-2. Στο αριστερό άκρο της άμυνας όμως έπαιξε τελικά ο Κριστοβάο Ράμος, ίσως για πρώτη φορά στην καριέρα του! Ο κόουτς επιβραβεύτηκε για την έμπνευση του να ξεκινήσει τον Πορτογάλο στη θέση αφού είχε πολύ καλή απόδοση και συμμετοχή στο πρώτο γκολ της ομάδας.

Γενικότερα ο κόουτς, είναι υποχρεωμένος να ανακατεύει την τράπουλα για να παίρνει το καλύτερο δυνατό από παίκτες σε θέσεις που δεν είναι η φυσική τους. Μέχρι στιγμής του βγαίνουν τα ρίσκα, αφού οι Λομπιανίτσε και Λεάντρο τα βρίσκουν στο κέντρο της άμυνας και ο Ράμος απέδωσε ως αριστερός μπακ. Από βδομάδας επιστρέφει ο Μαργκάσα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει άλλος ένας αμυντικός στο ρόστερ και ίσως να μπορέσει να παίξει εκ του ασφαλούς ο κόουτς.

Μιας και αναφέραμε το Φιλιώτη στον πρόλογο, να πούμε πως μπορεί να μην πήρε χθες την ευκαιρία του στην εντεκάδα αλλά θεωρούμε πως δεν αργεί η μέρα που αυτό θα γίνει. Το τεχνικό τημ πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νεαρού ακραίου μπακ και η επιλογή του Ράμος χθες, έγινε με γνώμονα τα χαρακτηριστικά του αγώνα. Η αλήθεια να λέγεται, τους δικαίωσε.