Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βρίσκει ρυθμό!

Βρίσκει ρυθμό!

kirm-agianapa


Τέσσερα γκολ χωρίς το Μίκαελ Ποτέ σημείωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι. Δεκαεφτά ήταν οι τελικές προσπάθειες των πράσινων, ενώ 18 είχαν κάνει κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Τα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου, όλο και αυξάνονται για την ομάδα του Κώστα Καϊάφα που δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Οι ειδικοί έλεγαν είναι καινούρια ομάδα και χρειάζεται χρόνο. Το αποτέλεσμα της δουλειάς αρκετών μηνών, έχει αρχίσει να βγαίνει στο γήπεδο και η ΟΜΟΝΟΙΑ αρέσει!

Το ζητούμενο βέβαια, είναι τα καλά διαστήματα να γίνονται μεγαλύτερα, μέχρι να πιάσουμε το μέγιστο δυνατό. Η διάρκεια ξεχωρίζει τις καλές ομάδες, από αυτές που κατακτούν τους τίτλους. Δεν ξέρουμε αν στο τέλος η ομάδα μας θα καταφέρει να πάρει έναν τέτοιο, ξεκάθαρα όμως από τη φετινή δουλειά, μπορεί να δημιουργηθεί κορμός για του χρόνου και τα επόμενα χρόνια.

Με την ψυχολογία στα ύψη, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει να αντιμετωπίσει τον Ερμή. Μπορεί να κερδίσει και να προσθέσει ακόμα ένα λιθαράκι δυναμικής. Πρέπει να διατηρήσει την αυτοπεποίθηση της στα ύψη και παράλληλα το ρυθμό που έχει πιάσει και τρομάζει τους πάντες.