Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αλλαγές σε όλες τις γραμμές

Με αλλαγές σε όλες τις γραμμές

pod-omo-axna-b56-kaiafas


Διαφοροποιημένη θα είναι σήμερα η εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή. Οι τραυματισμοί των Ασσίς και Φυλακτού αναγκάζουν το Καϊάφα να αλλάξει τον άξονα, ενώ στην άμυνα μπαίνει ο Ρούνιε. Αλλαγή ίσως έχουμε και στην τριάδα της επίθεσης, με το Ράμος να “απειλεί” τον Ρούμπιο.

Άμυνα

Στον άσσο θα είναι ο Ζοσέ Μορέιρα. Μπροστά του αμυντική τετράδα οι Λομπιανίτζε (δεξιά), Ρούνιε, Λεάντρο και Μαργκάσα (αριστερά).

Μεσαία Γραμμή

Την απουσία του Φυλακτού θα κληθεί να καλύψει ο Ρόντρι, ενώ του Νούνο Ασσίς ο Αντρέ Σκέμπρι. Ο Οικονομίδης θα είναι ξανά στον άξονα για να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Στα άκρα ο Κιρμ είναι σίγουρος, ενώ για την άλλη θέση φαβορί είναι ο Ράμος.

Επίθεση

Ο Μίκαελ Ποτέ θα είναι και σήμερα η αιχμή του δόρατος.

Εναλλακτικές

Παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει απουσίες, ο Καϊάφας έχει εναλλακτικές. Από τη στιγμή που θέλει το Λεάντρο στην άμυνα, απορρίπτουμε το σενάριο να πάει στον άξονα. Αυτός που θα μπορούσε να παίξει πλάι στον Οικονομίδη είναι ο Μαργκάσα και σε τέτοια περίπτωση, αριστερό μπακ θα παίξει ένας εκ των Κυριάκου και Φιλιώτη. Όσον αφορά τώρα τα άκρα, ο Ράμος είναι φαβορί, ο Ρούμπιο όμως έχει τις δικές του πιθανότητες.