Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μίλησε σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ!

Μίλησε σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ!

sygkentrosi-parnasso35


“Δεν είμαι καλός στα λόγια. Εκείνο που ξέρω είναι πως οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πάντα στηρίζουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ και είμαστε κοντά της. Για αυτό σας ζητούμε να μείνετε δίπλα μας”. Αυτά είπε στην ψεσινή συγκέντρωση ο Μάριος Δημητρίου που μίλησε σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Σαν ποδοσφαιριστής μεν, αλλά πάνω από όλα σαν άνθρωπος που αγαπάει αυτό το σύλλογο, που τον πονάει, που θέλει να τον δει να ξεφεύγει από τα οικονομικά προβλήματα και να προοδεύει.

Είναι σημαντικό για μια ομάδα να έχει “δικούς της” στο ρόστερ της, ειδικά τώρα που αντιμετωπίζει προβλήματα. Να αντιλαμβάνονται ακριβώς πως νιώθει και τι σκέφτεται ο κόσμος. Να είναι πρόθυμοι να κάνουν υπομονή όταν τα πράγματα είναι δύσκολα και να παροτρύνουν και τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο. Και πάνω από όλα, όταν βγαίνουν στο γήπεδο να είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα, να κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει όλα τα στοιχεία που προαναφέραμε. Ο Μάριος και οι συμπαίκτες του, φιλοδοξούν να είναι οι συνεχιστές του έργου του. Και η αλήθεια είναι πως το έχει ανάγκη το σωματείο.