Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μην μας πάρει από κάτω

Να μην μας πάρει από κάτω

kosmos-apollwn (211)


Κατανοητή η πίκρα και η απογοήτευση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ κοντά στο να μπει σφήνα στην κούρσα του τίτλου, αλλά πλέον μάλλον πρέπει να του πει αντίο οριστικά. Οι δέκα βαθμοί είναι διαφορά που πολύ δύσκολα θα καλυφθεί, ακόμα και με τα 12 ντέρμπι που ακολουθούν για τις 6 πρώτες ομάδες. Η απογοήτευση είναι λογική, αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Και πάνω από όλα, δεν πρέπει να μας πιάνει ηττοπάθεια, να θυμόμαστε πως μες το 2015, καλύτερη ομάδα από μας δεν υπήρχε.

Το τελευταίο το λέμε γιατί από χθες, ακούμε κόσμο να ανησυχεί ακόμα και για την 6άδα! Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος, πρέπει να μας ξεπεράσουν 4 ομάδες για να μείνουμε εκτός του πρώτου γκρουπ. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως να χάσουμε 2 φορές και την μια, από την ΑΕΛ, με σκορ 2-0 και πάνω. Δεν λέμε ντέρμπι είναι αυτά, αλλά μέχρι χθες το πρωί πιστεύαμε πως είμαστε άτρωτοι. Τώρα τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα χάσουμε 2 φορές;

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να συνεχίσει την καλή δουλειά, να πάει στη Λεμεσό συγκεντρωμένη και να τελειώνει την όλη υπόθεση με νίκη. Παρά τις απουσίες, είναι καλύτερη ομάδα και επιβάλλεται να διατηρήσει το καθαρό μυαλό. Στόχος είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι, για αυτό ας μην μας πιάνει ο πανικός.