Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόκριση με προπόνηση

Πρόκριση με προπόνηση

kipello-karmio-2-31


Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 0-5 την Καρμιώτισσα και πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου με δεύτερη νίκη. Όλα τα γκολ για τους νικητές ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Τρία πέτυχε ο Σκέμπρι και δύο πέτυχε ο Ονησίφορος Ρουσιάς που πέρασε στο παιχνίδι σαν αλλαγή στο ημίχρονο.

Α’ ημίχρονο

Εμφανής από την αρχή η διάθεση της ομάδας μας να μην σκορσαριστεί τόσο. Η πρώτη φάση ήρθε στο 19′ με το Σκέμπρι να σουτάρει και τον αντίπαλο πορτιέρο να αποκρούει. Στο 31′ ο Γκαρσία έκανε προβολή λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μαργκάσα κτύπησε στα σώματα. Τρία λεπτά μετά ο Δημητρίου ζήτησε πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Τελευταία φάση, μια κεφαλιά του Ούτσα που πέρασε λίγο άουτ.

Β΄ ημίχρονο

Πιο δραστήρια και πιο απειλητική η ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτό το μέρος. Μόλις στο 51′ το σκορ άνοιξε, όταν ο Ρουσιάς έβγαλε σέντρα και ο Σκέμπρι σκόραρε με κεφαλιά. Στο 57′ και το 58 Ρουσιάς και Σκέμπρι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με σουτ από κοντά πρώτα να μην βρίσκουν δίκτυα. Τελικά ο Ονησίφορος έκανε το 2-0 στο 61′ με κοντινό συρτό πλασέ, μετά από πάσα του Σκέμπρι. Η αντίδραση της Καρμιώτισσας ήρθε στο 64′ όταν σουτ του Παναγίδη αποκρούστηκε από το Γιωργαλλίδη. Τέσσερα λεπτά μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε και νέο γκολ με το Σκέμπρι που εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Ηρακλέους, μετά από σέντρα του Δημητρίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σταμάτησε εκεί και στο 72′ Ρουσιάς και Σκέμπρι συνδυάστηκαν εκ νέου με τον “Όνη” να πετυγχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ με πλάσα. Τελικά το φονικό δίδυμο της ομάδας μας κτύπησε άλλη μια φορά στο 85′, αυτή τη φορά με πλάσα. Λίγο αργότερα, θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ και ο Φοφανά, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Χαραλάμπους έκανε σουτ που αποκρούστηκε σε κόρνερ. Τελικό σκορ 0-5.

Συμπερασματικά

Δεν σηκώνει κριτική το παιχνίδι. Εκείνο που κρατάμε είναι το δαιμονισμένο δεύτερο ημίχρονο από τους Σκέμπρι και Ρουσιά. Πραγματικά οι δυο τους τα έκαναν όλα σε 45 λεπτά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δυο ασσίστ είχε και ο Δημητρίου. Βλέπουμε ΑΕΛ.