Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαν λιοντάρι σε κλουβί ο Ερόλντ Γκουλόν

Σαν λιοντάρι σε κλουβί ο Ερόλντ Γκουλόν

filiko-paralimni15-goulon


Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η προσπάθεια που καταβάλλει ο Ερόλντ Γκουλόν, για να φτάσει σε επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης, που θα του επιτρέπουν να αγωνιστεί στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Ο δυναμικός Γάλλος μέσος ακολουθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα συγκεκριμένο πρόγραμμα, που θα τον βοηθήσει να ετοιμαστεί για την πολύ δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα μας, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Θυμίζουμε πως ο Γκουλόν αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι στις 5 Δεκεμβρίου 2014, δηλαδή πριν από περίπου δύο μήνες.

Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα, μέχρις ότου μπορέσει να φτάσει στα αγωνιστικά επίπεδα που, αφενός θα του επιτρέπουν να παίρνει λεπτά συμμετοχής με την ομάδα μας και αφετέρου θα αποκλείσουν το ενδεχόμενο παρουσίασης οποιουδήποτε προβλήματος, λόγω βεβιασμένης χρησιμοποίησής του από το τεχνικό επιτελείο.

Να αναφέρουμε πως ο ποδοσφαιριστής δείχνει πολύ μεγάλη επιθυμία για να παίξει ποδόσφαιρο με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε σαν ένα λιοντάρι σε κλουβί.

Ωστόσο, κάνει υπομονή και δουλεύει σκληρά, διότι και ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως για το δικό του καλό, αλλά και για το καλό της ομάδας, θα πρέπει να αγωνιστεί μόλις είναι αγωνιστικά έτοιμος να το πράξει. ​