Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαν σε προπόνηση

Σαν σε προπόνηση

kypelo-agianapa23


Σοβαρή από την αρχή, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει το εμπόδιο της Αγίας Νάπας και το έπραξε μάλιστα με δεύτερη νίκη. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα κέρδισε με 0-5 τον αντίπαλο της που σήκωσε από νωρίς λευκή πετσέτα. Στον επόμενο γύρο, η ομάδα μας θα βρει την Καρμιώτισσα.

Α’ ημίχρονο

Μόλις στο 4′ η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Δημητρίου εκτέλεσε φάουλ, ο Ρούνιε πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 9′ ο σπεσιαλίστας των εντυπωσιακών γκολ Σκέμπρι έκανε υπέροχο γυριστό, βρήκε όμως τον Αθανασίου σε ετοιμότητα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 12′ το 0-2 ήρθε με το Φοφανά. Ο Γκαρσία βρήκε τον Γκαουσού, ο οποίος σούταρε στην γωνία του Αθανασίου και δεν του άφησε περιθώριο αντίδρασης. Στο 26′ η Αγία Νάπα έγινε απειλητική με πολύ καλό σουτ του Παναγιώτοφ, ο Παναγή όμως με εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγε στον αιφνιδιασμό. Στο 28′ λίγο έλειψε ο ίδιος παίκτης να κάνει τα γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 4 όμως από κοντά, μετά από υπέροχη κίνηση του Δημητρίου, αστόχησε.

B’ ημίχρονο

Με το παιχνίδι να έχει κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε χαλαρά στο β’ ημίχρονο. Σαν αποτέλεσμα η Αγία Νάπα έκανε 1-2 σουτ στα πρώτα λεπτά, τα οποία εξουδετέρωσε ο Παναγή. Η μεγάλη φάση πάντως ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ήρθε στο 57′. Ο Φοφανά έφυγε μόνος με τον Αθανασίου, έσκαψε τη μπάλα, την είδε όμως να σταματάει στο δοκάρι. Στο 71′ ένα σουτ του Γεωργίου πέρασε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γκαρσία στον αιφνιδιασμό έχασε την τελευταία στιγμή από τον Μπάμπα. Στο 79′ ο Κονομής σκόραρε με όμορφη κεφαλιά γράφοντας το 0-4! Ο Δημητρίου έκανε κόρνερ, ο Γκαρσία έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Παντελής με δεύτερη κάρφωσε τη μπάλα στη γωνιά! Ο Κονομής όμως δεν σταμάτησε εκεί και στο 85′ με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-5! Το 0-5 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Συμπερασματικά

Πρόκριση με δεύτερη νίκη ήθελε ο Καϊάφας και αυτό πήρε. Μόνο θετικά είχε η σημερινή εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με το πιο σημαντικό να είναι πως έπαιξαν πολλοί νεαροί.