Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν ικανοποιούμαστε με εμφανίσεις!

Δεν ικανοποιούμαστε με εμφανίσεις!

kaz-kosmos-apoel282


Κέρδισε ξανά το χειροκρότημα η ΟΜΟΝΟΙΑ κι ας μην πήρε αυτό που άξιζε. Οι 15 χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας, έδειξαν πόσο εκτιμούν τη προσπάθεια και τη θέληση των ποδοσφαιριστών με το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑ όμως Κώστας Καϊάφας, με το τέλος του αγώνα μόνο ικανοποιημένος δεν έδειχνε από το αποτέλεσμα. Και η πραγματικότητα είναι πως ούτε εμείς πρέπει να είμαστε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάντα να κερδίζει!

Μην μας παρεξηγήσετε, δεν παραγνωρίζουμε ούτε ότι η ομάδα μας ήταν καλύτερη και άξιζε να κερδίσει, ούτε ότι ουσιαστικά για δεύτερο ματς η ατυχία είναι αυτή που μας σταματά, ούτε ότι οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν όλοι 101% για να έρθει η νίκη! Εκείνο που λέμε, είναι πως αν σήμερα το πρωί ξυπνήσαμε ικανοποιημένοι επειδή είμαστε καλύτεροι ψες, κάτι κάνουμε λάθος! Στο DNA της ΟΜΟΝΟΙΑ γράφει πρωταθλήτρια και αυτό δεν πρέπει ποτέ να αλλάξει! Ναι να εκτιμούμε την προσπάθεια, ναι να την χειροκροτούμε! Πάντα όμως να σπρώχνουμε για το κάτι παραπάνω!

Στα οικονομικά πέτρινα χρόνια της, η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει εμφανίσεις καλύτερες από τον αιώνιο της που τα έχει όλα υπέρ του και αυτό σίγουρα φέρνει χαμόγελα! Αυτά τα χρόνια θα παρέλθουν και καλό είναι μέχρι τότε να μην έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μας! Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και την εμφάνιση! Στο επόμενο αιώνιο, μπορούν να πάρουν και τη νίκη!