Home TOP NEWS Αν είναι κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα

Αν είναι κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα

kaz-kosmos-omo-aek317


Πέραν των αγωνιστικών, από τη στιγμή που μπαίνουμε σε λίγες μέρες στο Μάιο, στο προσκήνιο βρίσκονται και θέματα προγραμματισμού. Το παιχνίδι του Σαββάτου, φανέρωσε μεταξύ άλλων μια πολύ κτυπητή αδυναμία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: της αντικατάστασης του πιο ποιοτικού παίκτη, Νούνο Ασσίς.

Ο Νούνο είναι μάγος, είναι όμως και 38 χρόνων. Το πιο πιθανόν είναι να βρίσκεται και του χρόνου στο ρόστερ, κάτι που χαροποιεί όλους μας. Πρέπει όμως να φροντίσουμε να παίρνει παραπάνω ανάσες, γιατί τα χρόνια περνάνε. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ήταν εμφανώς κουρασμένος κι ας έπαιξε μόνο 45 λεπτά σε ένα ματς με χαμηλούς ρυθμούς μεσοβδόμαδα. Και οι επιπτώσεις της κάτω του αναμενόμενου απόδοσης του, έβγαζαν μάτια. Η ομάδα έπασχε στη δημιουργικότητα, αδυνατούσε να επιτεθεί οργανωμένα και έφτιαξε φάσεις μόνο από στατικά κτυπήματα ή μακρινές μπαλιές.

Το περσινό καλοκαίρι, έπρεπε να φύγουν και να έρθουν πολλοί παίκτες, με αποτέλεσμα σε κάποιες σημεία του πρωταθλήματος το ρόστερ να μοιάζει ανισόρροπο. Φέτος που δεν θα γίνουν τόσες μεταγραφές, πρέπει να κλείσουν οι τρύπες, αφού παρόμοια είναι η κατάσταση και στην άμυνα. Δεδομένο λοιπόν, πρέπει να θεωρείται πως θα αποκτηθεί επιτελικός.