Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόδραση με τρίποντο

Απόδραση με τρίποντο

pod-ermis-omo-c-41-kirm-goal-team


Σε ένα μέτριο παιχνίδι, στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν απέδωσε σε ψηλά επίπεδα, η ομάδα μας κέρδισε με 0-1 τον Ερμή. Παρότι δεν απειλήθηκε πολύ η ΟΜΟΝΟΙΑ μετέτρεψε ένα παιχνίδι που ήταν στα μέτρα της σε αγχωτική διαδικασία. Τέλος καλό όλα καλά, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το διπλό και κοιτάει αισιόδοξα την συνέχεια.

Α’ ημίχρονο

Με εκπλήξεις στην εντεκάδα και επιθετικές διαθέσεις μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο. Στο 3′ ο Γκουλόν έκανε προβολή και ο Στυλιανού απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο τερματοφύλακας του Ερμή, έπιασε και ένα σουτ του Λεάντρο, δυο λεπτά αργότερα. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 9′. Ο Γκουλόν δέχθηκε πάσα του Λεάντρο, μπήκε πανέμορφα στη περιοχή και έκοψε στον Κιρμ. Ο Σλοβένος πλάσαρε στην κίνηση και έκανε το 0-1! Δυο λεπτά μετά, ο Κιρμ έδωσε στο Λεάντρο που έκανε δυνατό σουτ, άουτ. Στο 19′ ο Φοφανά έπιασε ένα σουτ με αρκετό φάλτσο, η μπάλα όμως έφυγε ελάχιστα άουτ. Δυο λεπτά μετά, ο Φοφανά αυτή τη φορά ήταν ο δημιουργός, το σουτ του Γκουλόν είχε την ίδια κατάληξη. Στο 40′ ο Φοφανά έκανε δυνατό σουτ, με το Στυλιανού να αποκρούει σε κόρνερ.

Β’ ημίχρονο

Παρόμοια εικόνα και στο β’ ημίχρονο. Δυο σουτ τον Ονίλο και Γκουλόν στα πρώτα 5 λεπτά, δεν ανησύχησαν Γιωργαλλίδη και Στυλιανού αντίστοιχα. Ο Στυλιανού απέκρουσε εύκολα και μια κεφαλιά του Γκουλόν στο 53′. Με την πάροδο του χρόνου ο ρυθμός έπεσε και τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα. Στο 58′ ένα σουτ του Ονίλο κόντραρε και έφυγε λίγο άουτ. Στο 65′ ο Κιρμ μπήκε στη περιοχή και “τσάρτζαρε” τον Πίνα. Ο αμυντικός του Ερμή έπεσε με τη μπάλα στα χέρια, ο Μούσκος όμως θεώρησε πως προηγήθηκε φάουλ του Σλοβένου. Στο 70′ ο Δημητρίου έκανε πανέμορφη ενέργεια, περνώντας 3 παίκτες, έκοψε τη μπάλα στον Φοφανά, το σουτ του Γκαουσού όμως έφυγε ψηλά άουτ. Στο 79′ ο Μανού έκανε επικίνδυνο σουτ, ο Γιωργαλλίδης όμως απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ. Μέχρι το τέλος, η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ και έφυγε από το Αμμόχωστος με τη νίκη.

Συμπερασματικά

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ενώ η πραγματικότητα είναι πως η ομάδα μας δεν έπιασε παρόμοια απόδοση με προηγούμενα ματς. Στα πλέι οφ όμως αυτό που μετράει είναι οι νίκες και η ΟΜΟΝΟΙΑ την κατέκτησε. Προχωράμε!