Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη για να πάρει τη κατάσταση στα χέρια της

Νίκη για να πάρει τη κατάσταση στα χέρια της

pod-omo-axna-b87-skempri-goal


Τον Ερμή αντιμετωπίζει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (17:00) και θέλει στο σπίτι της, να πάρει την υπόθεση Ευρώπη στα χέρια της. Μέχρι χθες, δεν ήταν απόλυτα υπό τον έλεγχο της η κατάσταση, μετά όμως τα αποτελέσματα στα παιχνίδια Αποέλ-ΑΕΚ και Ανόρθωση-Απόλλωνας, μπορεί από μόνη της να διασφαλίσει την Ευρώπη και να κυνηγήσει τη δεύτερη θέση.

Για να μιλήσει όμως για εξασφάλιση της Ευρώπης και ακόμα και δεύτερη θέση, πρέπει πρώτα από όλα να κερδίσει το σημερινό της παιχνίδι. Γράφουμε όλη τη βδομάδα πως κανείς δεν ξέρει πως θα εμφανιστεί ο Ερμής, πρέπει πρώτα από όλα όμως να εμφανιστεί στο γήπεδο μια ΟΜΟΝΟΙΑ σωστή. Να κερδίσει τον Ερμή, να φτάσει την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, να πάει στο Τσίρειο με σκοπό τη νίκη και οι άλλοι ότι θέλουν ας κάνουν.

Είτε τερματίσει 2η είτε 4ή, η βαθμολογική θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με δεδομένο πόσο κακός αγωνιστικά είναι ο πρώτος, την αδικεί. Η ομάδα μας χρωστάει στον εαυτό της όμως, να κερδίσει με το σπαθί της την Ευρώπη και να μην περιμένει κανένα συνδυασμό αποτελεσμάτων. Μόνο νίκη σήμερα λοιπόν.