Home TOP NEWS Σταθεροί στην πολιτική τους

Σταθεροί στην πολιτική τους

Eze


Στις τελευταίες του δηλώσεις επί κυπριακού εδάφους, ο Λεάντρο Μαρκολίνι κάλεσε την ΟΜΟΝΟΙΑ να μείνει πιστή στο πρότζεκτ με τους Κύπριους παίκτες. Θεωρούμε δεδομένο πως αυτό θα γίνει, η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας απέδειξε πως το τεχνικό τημ δείχνει διάθεση να παραμείνει σταθερό σε μια άλλη πολιτική: αυτή των ευκαιριών σε νεαρούς.

Ο Εζέ είναι 21 ετών. Μπορεί στο εξωτερικό τα 21 να μην θεωρούνται και τόσο νωρίς, στην Κύπρο όμως που σπάνια παίζουν παίκτες πριν τα 20, ακόμα και ο Νιγηριανός που μετράει 2 σαιζόν στην πλάτη του, μπορεί να εξελίξει περαιτέρω το ταλέντο του. Αν είναι έτοιμος άμεσα για εντεκάδα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε, άλλωστε οι Οικονομίδης, Φυλακτού, Δημητρίου έπρεπε να κάνουν υπομονή μέχρι το Δεκέμβριο, αφού ο κόουτς ήθελε πρώτα να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Γενικώς, η εμπειρία χρειάζεται σε μια ομάδα και η ΟΜΟΝΟΙΑ τη διαθέτει. Χρειάζεται όμως και ο νεανικός ενθουσιασμός, τα έξτρα τρεξίματα, τα κίνητρα. Ο Καϊάφας θέλει η ομάδα του να τα διαθέτει και φροντίζει να τα ανανεώνει. Του ευχόμαστε να δικαιωθεί.