Home TOP NEWS Ξέρουν πως μπορούν

Ξέρουν πως μπορούν

omo-dinamo-b60


Η αγωνία των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ αυτές τις μέρες που η ομάδα μας δεν αγωνίζεται, έχει στραφεί σε Ελλάδα, Πολωνία, Ελβετία και Αυστρία. Τα πρωταθλήματα δηλαδή που θα κρίνουν αν στον 3ο προκριματικό η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρίσκεται στους δυνατούς ή τους αδύνατους. Αν όλα εξελιχθούν βάση ποδοσφαιρικής λογικής, θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι στους δυνατούς. Πολλές φορές όμως γίνονται εκπλήξεις, για αυτό καλά κάνουμε να περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη.

Και θα ήταν φρόνιμο να είμαστε υπομονετικοί για δυο λόγους. Πρώτο γιατί για να φτάσουμε στον τρίτο προκριματικό, μεσολαβούν ο πρώτος και ο δεύτερος! Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτούς, ίσως στο τέλος βρεθούμε οι ίδιοι προ δυσάρεστης εκπλήξεως! Να κάνουμε το καθήκον μας και όταν έρθει η ώρα, θα δούμε τη κλήρωση.

Ο δεύτερος λόγος που δεν πρέπει να μας νοιάζει και πολύ με ποιον θα κληρωθούμε, είναι οι περσινές μας αναμετρήσεις με τη Ντινάμο. Αποκλειστήκαμε διά χειρός Τούντορ και όχι των Ρώσσων. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, η μπάλα είναι στρογγυλή και όλα γίνονται. Ναι αλλιώς είναι να παίζεις τη Μπουντούτσνοστ και αλλιώς τη Ντινάμο. Με σωστή τακτική, πίστη και πάθος όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ικανή για τα πάντα, ακόμα και μια μεγάλη έκπληξη.