Home TOP NEWS Η προετοιμασία, η κλήρωση και …οι πιο πιστοί οπαδοί!

Η προετοιμασία, η κλήρωση και …οι πιο πιστοί οπαδοί!

dimitriou


Επέστρεψε η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τη Βουλγαρία, ολοκληρώνοντας έτσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε στο Super Sport FM για το 10ήμερο που η ομάδα έμεινε εκεί και δούλεψε σκληρά με καθημερινές προπονήσεις. Σχολίασε ασφαλώς την κλήρωση της Ευρώπης, λέγοντας πως θα χρειαστεί σοβαρές εμφανίσεις για να έρθει η πρόκρισης. Μίλησε, ακόμη, και για τους πιστούς οπαδούς της «βασίλισσας», καλώντας τους να γεμίσουν ακόμη μια φορά το ΓΣΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου:

Το αρχικό του σχόλιο: «Όλα εξελίχθηκαν όπως τα είχαμε προγραμματίσει. Η τεχνική ηγεσία έμεινε ευχαριστημένη από την δουλειά που έγινε στην Βουλγαρία και από την διάθεση των παικτών αλλά και την αφοσίωση τους. Αυτό που έβγαινε από κάθε προπόνηση ήταν ότι όλοι έδιναν το 100% γιατί κατάλαβαν πόσο σημαντικό είναι αυτό το στάδιο και κατάλαβαν τις απαιτήσεις της ομάδας. Και οι παίκτες έμειναν ικανοποιημένοι με την δουλειά που έγινε εκεί, ήρθαν με πολλή κούραση, σήμερα Τρίτη υπάρχει ρεπό και στόχος είναι αν είναι φρέσκοι στις 2 Ιουλίου στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για την πρωτιά στα εισιτήρια: «Νιώσαμε όλοι πολύ όμορφα όταν διαβάσαμε την πρωτιά στα εισιτήρια. Ήταν κάτι το οποίο γνωρίζαμε όχι όσον αφορά την πρωτιά αλλά στο πόσο είναι αφοσιωμένος ο κόσμος στην ομάδα του. Αυτό υπενθυμίζει σε όλους ποιος είναι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπενθυμίζει πως αυτή η ομάδα είναι η λαοφιλέστερη στην Κύπρο στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της. Ο κόσμος όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την ομάδα αλλά έχει συσπειρωθεί γύρω της, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εκεί. Για εμάς είναι μεγάλη υπόθεση αυτό. Δεν είναι είδηση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πρώτη στα εισιτήρια αλλά αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι η τελική κατάληξη της ομάδας στο πρωτάθλημα η 4η θέση».

Για την προετοιμασία και για την συλλογή πληροφοριών ενόψει Ευρώπης: «Η ομάδα από την Γεωργία δεν μπορεί αν υποτιμηθεί. Οι ομάδες από αυτή την χώρα παίζουν δυνατά, είναι διεκδικητικές και έχουν και το μεγάλο κίνητρο να δείξουν ότι αξίζουν ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον. Είναι κλήρωση πρώτου προκριματικού η οποία όμως θα χρειαστεί δυο πολύ σοβαρές εμφανίσεις. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ποιότητας, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγαλύτερο εκτόπισμα στην Ευρώπη και με έναν τεράστιο κόσμο να την στηρίζει. Ήδη άρχισε η συλλογή στοιχείων για την αντίπαλο που είναι στην Τουρκία για προετοιμασία και φιλικά. Είναι μια ομάδα που διατήρησε πολλούς τους παίκτες της από πέρσι, έχει τον ίδιο προπονητή, υπάρχει η ομοιογένεια και θα προσπαθήσουμε τις επόμενες μέρες να μάθουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να παρακολουθήσουμε κάποιο φιλικό παιχνίδι της αντιπάλου μας. Ήδη έδωσαν ένα φιλικό παιχνίδι και το κέρδισαν με 5-4. Νιώθουμε ότι θα μπορέσουμε να μάθουμε πολλά γι’ αυτή την ομάδα. Φαίνεται ότι θα παίξουμε σε άλλο γήπεδο από το δικό τους. Φαίνεται ότι θα υπάρξει μια ταλαιπωρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ενδεχομένως να χρειαστεί να ταξιδέψουμε για αρκετή ώρα οδικώς».

Για τα εισιτήρια με τη Ντιναμό: «Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν από αύριο και ο λόγος είναι ότι έσοδα από τα εισιτήρια θα χρησιμοποιηθούν για την προσπάθεια να περάσουμε τα κριτήρια. Ζητάμε από τον κόσμο μας να κάνει αυτό που κάνει πάντα να γεμίσει το γήπεδο. Χρειαζόμαστε ένα ποσό το οποίο πρέπει να καλυφθεί για τα κριτήρια».

Για τα μεταγραφικά: «Θα υπάρξει και μια συνάντηση με τον προπονητή. Αναμένουμε ότι αν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα ολοκληρωθεί θετικά η μεταγραφή του Ρουμάνου τερματοφύλακα τις επόμενες μέρες».